Οργή Βούτση για ΝΔ. Κάνουν επίθεση σε πολιτειακό παράγοντα.


23-11-2017 15:31

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση για την ανακοίνωση της ΝΔ με την οποία κάνει λόγο για «πρωτοφανή άρνηση του κ. Βούτση να επιτρέψει την πρόσβαση των βουλευτών σε έγγραφα που σχετίζονται με το σκάνδαλο Καμμένου.

Φανερά εξοργισμένος ο Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες μεταξύ άλλων: «Με ξεπερνάει προσωπικά! Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου ούτε να το σχολιάσει. Η αξιωματική αντιπολίτευση φέρει βαρύτατη ευθύνη».

Ο κ. Βούτσης είπε ακόμα ότι η απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής ήταν ομόφωνη να σταλούν σφραγισμένα τα διαβαθμισμένα έγγραφα στον γραμματέα της κυβέρνησης. «Δεν μπορώ να καταλάβω. 24 ώρες μετά γιατί αντιδρούν έτσι», είπε ακόμα. Ο κ. Βούτσης χαρακτήρισε την επίθεση της ΝΔ, επίθεση σε πολιτειακό παράγοντα.

Η ανακοίνωση της ΝΔ που εξόργισε το Νίκο Βούτση

«H πρωτοφανής άρνηση του κ. Ν. Βούτση να επιτρέψει την πρόσβαση των βουλευτών σε έγγραφα που σχετίζονται με το σκάνδαλο Καμμένου και οι απειλές του Ν. Κοτζιά για τις ποινές που επισείονται σε περίπτωση δημοσίευσής τους, απλά επιβεβαιώνουν τον πανικό της Κυβέρνησης», τονίζει η ΝΔ.

Και συνεχίζει: «Τι άραγε έχουν να κρύψουν για μια διακρατική συμφωνία την οποία είχε εγκρίνει η Βουλή, χωρίς μεσάζοντες; Αυτό είναι ένα από τα ερωτήματα που έχουν οι πολίτες και θα υποχρεωθούν να απαντήσουν την Δευτέρα οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος».

Πηγή: www.newsit.gr