Μαρία η άσχημη: Ο Δημήτρης κάνει μαθήματα στον Αλέξη για να φερθεί ρομαντικά στη Μαρία


23-11-2017 3:01

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, η Μαρία, με ευχάριστη διάθεση, ετοιμάζεται για το γραφείο, προσέχοντας πολύ -όσο είναι δυνατόν- την εμφάνισή της.

Αφήνει στο γραφείο του Αλέξη μία σοκολάτα, πράγμα που αυτός δεν προσέχει. Ο Δημήτρης κάνει μαθήματα στον Αλέξη για να φερθεί ρομαντικά στη Μαρία. Η Μαρκέλλα μαθαίνει με έκπληξη πως ο Οδυσσέας είναι ο καινούργιος τους φωτογράφος και βγαίνει εκτός εαυτού. Η Αργυρώ, επηρεασμένη από την προσωπική της πείρα, συμβουλεύει την Αγγελική να μην έχει εμπιστοσύνη στους άντρες. Και κάπου εκεί έχει μία αναπάντεχη επίσκεψη.

 

Ο Αλέξης αισθάνεται άσχημα, όταν ο Δημήτρης τού λέει πως όταν όλα τελειώσουν θα πρέπει να απολύσει τη Μαρία. Η Αργυρώ αντικρίζει τον Νικήτα, τον πρώην άντρα της, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια γύρισε από την Αμερική να τους βρει. Από μία παρεξήγηση, διαδίδεται στην Ecomoda ότι η Μαρία έχει σχέσεις με κάποιον πλούσιο, πράγμα που μόλις το ακούει ο Αλέξης γίνεται έξαλλος. Η Αργυρώ δεν δέχεται τα δώρα που έφερε ο Νικήτας λέγοντάς του να μην αναστατώσει τον γιο τους, Νικόλα, με την παρουσία του.

Πηγή: www.gossip-tv.gr