Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Χωρίς το θέατρο ή την τηλεόραση θα ήμουν μισός»


22-11-2017 21:37

Το ταλέντο του Θανάση Τσαλταμπάση υπήρξε πάντα οδηγός και το όνομα του «σήμα κατατεθέν» σε επιτυχημένες δουλειές. Ο ίδιος έχει, όμως, κάποιο γούρι;

«Το γούρι μου είναι η δουλειά που έχω ρίξει πριν! Ε και κανένα “μικροπραγματάκι”, όπως μια κάρτα με ευχή ενός αγαπημένου προσώπου στο καμαρίνι, με τονώνει», εξομολογείται σε συνέντευξη του στα Παραπολιτικά.

Οταν η συζήτηση έρχεται στην τηλεόραση, ο αγαπητός ηθοποιός εξηγεί ότι φέτος δεν θα τον δούμε σε κάποια σειρά, ωστόσο παραδέχεται ότι δεν του λείπει: «Η φράση “μου λείπει” πάει μόνο σε ανθρώπους. Από εκεί και πέρα είμαι πάντα ενεργός ως ηθοποιός και δεν έχω καλλιτεχνικές ελλείψεις. Μόνο όνειρα. Λόγω της παράστασης, δεν ήθελα παράλληλα τίποτα άλλο. Αλλωστε δεν έχω κάνει καμιά μεγάλη αποχή από την τηλεόραση. Μέχρι τον Ιούλιο έπαιζε το «Daddy Cool».

Οταν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μιλάει για τη δουλειά του είναι αποστομωτικός. «Το θέατρο και η τηλεόραση είναι η δουλειά μου. Στιγμές μαζί με τους ανθρώπους που αγαπώ είναι η ζωή μου. Χωρίς ένα από τα δύο θα ήμουν μισός».

Οσο για εκείνες τις λίγες στιγμές της καθημερινότητας του που δεν βρίσκεται στις πρόβες και στο θέατρο φροντίζει να αποφορτίζεται με χαλαρές στιγμές και δικούς του ανθρώπους. «Ενα φαγητό, ένας καφές, σινεμά, ένα ταξίδι είναι οι μεγάλες μικρές μου απολαύσεις».

Πηγή: www.gossip-tv.gr