Μπλεξίματα για Σαράποβα – Κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης.


22-11-2017 17:04

Σε επιχειρηματικό σκάνδαλο στην Ινδία εμφανίζεται να εμπλέκεται η Μαρία Σαράποβα, που κινδυνεύει ακόμα και με ποινή φυλάκισης. Ερευνάται για απάτη!

Νέοι μπελάδες για την Μαρία Σαράποβα, μετά την υπόθεση με τη χρήση απαγορευμένων ουσιών, που την έθεσε για 15 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Η Ρωσίδα τενίστρια απειλείται ακόμα και με ποινή φυλάκισης επτά ετών, αν αποδειχτεί η συμμετοχή της σε επιχειρηματική απάτη!

Η υπόθεση αφορά την επένδυση περίπου 15.000 ανθρώπων στο Ballet by Sharapova, ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στην Ινδία που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και το οποίο προώθησε η ίδια (είχε ταξιδέψει στην Ινδία το 2012 για να το κάνει).

Το έργο θα έπρεπε να ήταν έτοιμο το 2016 αλλά -σύμφωνα με το δηκηγόρο ατόμου που προσέφυγε στα δικαστήρια- οι εργασίες σταμάτησαν αφού πρώτα οι κατασκευαστές είχαν πάρει εκατομμύρια από τους επίδοξους αγοραστές ακινήτων.

Σαράποβα

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης και στην περίπτωση που αποδειχθεί η συμμετοχή της Σαράποβα, τότε κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης ακόμα και ως 7 χρόνια.

Πηγή: www.newsit.gr