Πολάκης: "Κοπιάστε την Δευτέρα. Πάλι εκκλησίες θα κλέψουμε".


22-11-2017 16:47

Με τον… αγαπημένο του τρόπο, ο Παύλος Πολάκης αναφέρεται στην αναβολή της συζήτησης στη Βουλή για την πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία.

Η συζήτηση της επερώτησης της ΝΔ για το θέμα της πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία αναβλήθηκε. Θα γίνει την Δευτέρα, 27.11.2017 αντί για αύριο, Πέμπτη 23.1..2017, μετά από σχετικό αίτημα του Αλέξη Τσίπρα, ώστε να είναι και ο ίδιος παρών. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΝΔ και ο Παύλος Πολάκης μπήκε στον… χορό.

Πολάκης: Θα κλέψουμε εκκλησία!

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας χρησιμοποίησε το αγαπημένο του μέσο έκφρασης, δηλαδή το Facebook. Ο Παύλος Πολάκης έγραψε χαρακτηριστικά: «ΠΑΛΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!! Αποστομωτικη απαντηση του Αλεξη σε αυτα που διακινουν απο το πρωι τα ΜΜΕ της διαπλοκης περι «αποδρασης» στο παρισι για να «αφησει τον Καμμενο εκθετο»κλπκλπ ΚΟΠΙΑΣΤΕ τη δευτερα λοιπον……«.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης

Η κόντρα για την συζήτηση

Η συζήτηση είχε προγραμματισθεί για την Πέμπτη 23.11.2017 στην ολομέλεια της Βουλής. Ωστόσο, ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση να μετατεθεί για την άλλη εβδομάδα. Κι αυτό ούτως ώστε να είναι και ο ίδιος παρών. Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε να γίνει την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου. Ο κ. Τσίπρας την Πέμπτη και την Παρασκευή θα λείπει στο εξωτερικό.

click4more

Την Δευτέρα η συζήτηση για τον Καμμένο – Άγρια κόντρα Τσίπρα –…

Στην επιστολή που έστειλε ο κ. Τσίπρας στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, μεταξύ άλλων κάνει λόγο για «κωμική επιχείρηση παραπληροφόρησης εκ μέρους της αντιπολίτευσης και μερίδας του Τύπου, στοχεύοντας να παρουσιάσει την προγραμματισμένη απουσία μου ως δήθεν απόδραση από την συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κο Πάνο Καμμένο».

Ο κ. Τσίπρας, επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέροντας: «Παρά το γεγονός ότι ουδέποτε Πρωθυπουργός της χώρας έχει παρευρεθεί ή πολύ περισσότερο τοποθετηθεί σε διαδιακασία επίκαιρης επερώτησης η επιχείρηση συκοφαντίας, παραπληροφόρησης και προπαγάνδας δεν μπορεί και δεν πρόκειται να μείνει εκ μέρους μου αναπάντητη.

Και τούτο με την ελπίδα ότι ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ως ηθικός αυτουργός της συκοφαντίας θα έχει το πολιτικό σθένος να παρουσιαστεί στη διαδικασία ώστε να υποστηρίξει τα όσα ανυπόστατα έχει τόσες μέρες αναπαράξει η ΝΔ όσο και μεγάλη μερίδα του Τύπου».

ΝΔ: Δεν δεχόμαστε δεύτερη αναβολή

Η ΝΔ με ανακοίνωσή της τόνισε ότι δεν δέχεται νεα αναβολή της συζήτησης και καλεί τον Πρόεδρο της Βουλής να σεβαστεί την κοινοβουλευτική διαδικασία. Μάλιστα, καλεί τον πρωθυπουργό «Αν επιθυμεί να υπερασπιστεί τον συναρχηγό του ας προγραμματίσει εκείνος μια νέα συζήτηση στην Βουλή όποτε το επιθυμεί. Άλλωστε στο θέμα δεν θα εξαντληθεί αύριο…».

Πηγή: www.newsit.gr