Ευαγγελία Αραβανή: «Πριν μια 5ετία σε ένα πρωινό, σε ένα κανάλι… έφυγα λίγο απότομα!»


21-11-2017 15:44

Τα υπονοούμενα για το παρελθόν…

Για διδακτικές στιγμές του παρελθόντος ο λόγος, με την Ευαγγελία Αραβανή να εξομολογείται για την σύντομη παρουσία της σε πρωινό προ 5ετίας. Και μπορεί ονόματα να μην αναφέρθηκαν, ωστόσο τα πράγματα ήταν σαφή.

Από τότε που ξεκίνησες και σε πρωτομάθαμε έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες δικές σου να κάνεις πράγματα που αγαπάς, τα οποία δεν μπόρεσαν να ευδοκιμήσουν όπως θα ήθελες. Το τελευταίο διάστημα όμως τα πράγματα σου πηγαίνουν πάρα πολύ καλά.

«Η αλήθεια είναι αυτή. Πλέον νιώθω κι εγώ πολύ καλύτερα γιατί πραγματικά οι προσπάθειες έχουν αποδώσει σιγά σιγά και θα γίνουν και καλύτερα τα πράγματα θέλω να ελπίζω στο μέλλον. Γιατί υπήρξαν και διάφορες αναποδιές όλα αυτά τα χρόνια σε εμένα και κάπου είχα απογοητευτεί και λίγο, ότι μάλλον δεν με θέλει, άσ΄το. Βέβαια, δεν το κυνηγούσα κι εγώ πάρα πολύ για να είμαι ειλικρινής.»

Αν μείνουμε ας πούμε στην μεγαλύτερη απογοήτευση που σου έμαθε το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτή την πορεία, ποια ήταν αυτή; Και σου έμαθε και κάτι…

«Ναι, μου έμαθε ότι πρέπει να έχω υπομονή. Και ρόδα είναι και γυρίζει και πολλά μπορεί να αλλάξουν. Είναι κάποια χρόνια πριν, περίπου μια 5ετία πριν σε ένα πρωινό σε ένα κανάλι, έφυγα λίγο απότομα.»

Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε και εσείς τι είχε γίνει…

Πηγή: www.zappit.gr