Δεν φαντάζεστε σε ποιον είχε γίνει πρόταση για το Nomads!


21-11-2017 13:18

«Είμαι σκληρό καρύδι, θα άντεχα».

«Μου είχαν κάνει πρόταση από τον ΑΝΤ1, από τους πρώτους που έκαναν πρόταση για το Nomads. Είπα «ναι», δέχτηκα γιατί μου αρέσει να δοκιμάζομαι σε πολλά πράγματα. Είμαι σκληρό καρύδι, θα άντεχα. Δεν έχω πρόβλημα. Τελικά το είπα και στα παιδιά μου και τα παιδιά μου θύμωσαν πάρα πολύ και δεν ήθελαν, έλεγαν «μπαμπά αν πας δεν θα σου ξαναμιλήσουμε».

Ενώ, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως έχει παράπονο που δεν τον καλούν σε μουσικές εκπομπές…

Ο λόγος για τον Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο Όλα Καλά πως δέχτηκε πρόταση για να μπει στο Nomads:

«Σε ριάλιτι δεν θα ήθελα να είμαι κριτής. Είμαι πολύ ευαίσθητος και άμα βάλω κακό βαθμό σε κάποιο παιδί και δω ότι πάει να κλάψει, θα κλάψω εγώ πρώτος. Το παράπονο μου είναι ότι στα μουσικά προγράμματα που κάνουν όπως ο Παπαδόπουλος, ο Χαρδαβέλλας, ποτέ δεν με έχουν καλέσει. Όλα τα τραγούδια που λένε εγώ τα ξέρω και τα λαϊκά και α ρεμπέτικα. Κάνουν κάτι εκπομπές «η εποχή του ’80» η «εποχή του ’90» και εμένα δεν με έχει αναφέρει κανείς, ενώ την εποχή του ’80 με εμένα παραμιλούσε όλη η Ελλάδα. Δεν ξέρω γιατί τέτοιο bullying.»

Πηγή: www.zappit.gr