Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μπήκε στο ταξί του πραγματικού δολοφόνου από τη «10η εντολή»!


21-11-2017 10:38

Σε ταξί με οδηγό τον… “δολοφόνο” της επιβιβάστηκε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Η ηθοποιός, όπως αναφέρει δημοσίευμα της espresso, βρέθηκε τετ α τετ με πρώην κατάδικο για δολοφονία, η ιστορία του οποίου ενέπνευσε τον Πάνο Κοκκινόπουλο στη δημιουργία ενός επεισοδίου της «10ης εντολής» με πρωταγωνίστρια την ίδια!

Η σοκαριστική συνάντηση «θύτη και θύματος» έγινε πριν από καιρό εντελώς τυχαία, ωστόσο δεν θα σβήσει καθόλου εύκολα από τη μνήμη της.

Την αποκάλυψη για την τυχαία, πλην όμως τόσο απροσδόκητη, συνάντηση έκανε ο Π. Κοκκινόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Ο δημιουργός του αστυνομικού σίριαλ που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση περιέγραψε, όπως αναφέρει η espresso, με γλαφυρό τρόπο τη λαχτάρα που βίωσε η «μούσα» του, με τον ίδιο καθηλωτικό τρόπο που μεταφέρει στη μικρή οθόνη τα πιο ειδεχθή εγκλήματα, συνοδευόμενα από πλάνα και εφιαλτικές εικόνες που κόβουν την ανάσα.

«Κάτι ανάλογο βίωσε και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Μπήκε σε ένα ταξί και παρατήρησε ότι ο ταξιτζής την κοιτούσε έντονα από τον καθρέφτη. Κάποια στιγμή γυρνάει και της λέει: “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Εκείνος που κάνετε την ιστορία του επεισόδιο”. Αναφερόταν στο επεισόδιο της “10ης εντολής” με την Ιωάννα Παππά και τον Γιάννη Στάνκογλου. Η Καρυοφυλλιά κατατρόμαξε. Μου είπε ότι πήγε κι έπεσε πάνω στον δολοφόνο! Πως έχει βγει, ότι κυκλοφορεί έξω και εργάζεται ως ταξιτζής».

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr