Η ζωή της άλλης: Η Κάτια προσπαθεί να ξεφύγει από το παρελθόν και δέχεται…


21-11-2017 4:22

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, το νέο ότι ο Στέφανος αγνοείται διαδίδεται ταράζοντας τους φίλους και συνεργάτες του. Η αγωνία της οικογένειάς του μεγαλώνει ολοένα.

Η Ελπίδα, πιστεύοντας ότι ήταν η τελευταία που τον είδε, κατηγορεί τον εαυτό της. Η Κάτια φαίνεται αποφασισμένη να μάθει τι έγιναν τα χρήματα του λογαριασμού της και η Ξένια, φοβούμενη ότι θα την ανακαλύψει, δέχεται την πρόταση του Στάθη να μεταφέρουν τα χρήματα στο εξωτερικό.

Ο Φάνης δέχεται επίσκεψη από έναν εκπρόσωπο της κοινοπραξίας, που τον πιέζει να τους πουλήσει το κτήμα του. Εκείνος όμως εμμένει στην αρχική απόφασή του. Η Κάτια εξομολογείται στον Πέτρο την ανησυχία πως κάποιος θέλει το κακό της. Η Ξένια οργανώνει τη φυγή του Τζώρτζη στο εξωτερικό. Εκείνος, που είναι ερωτευμένος με την Έλενα, διστάζει να δεχτεί την πρότασή της και προσπαθεί να πείσει την Έλενα να τον ακολουθήσει.

 

Η Πόλα συνεχίζει να στριμώχνει τον Νικόλα, που καταλαβαίνει ότι έχει παγιδευτεί. Η οικογένεια του Στέφανου εξακολουθεί να βρίσκεται σε σοκ όσο αυτός αγνοείται… Η Ξένια είναι πλημμυρισμένη με ανάμεικτα συναισθήματα. Η Κάτια προσπαθεί να ξεφύγει από το παρελθόν και δέχεται πρόταση του Πέτρου να τον ακολουθήσει στην Ιταλία. Ο Αντώνης προσπαθεί να πείσει για τις προθέσεις του την Ντορίτα, που πια τον αντιμετωπίζει με καχυποψία και τον αμφισβητεί σοβαρά.

Πηγή: www.gossip-tv.gr