Μαρία η άσχημη: Ο Αλέξης φιλά τη Μαρία, η οποία αρχικά…


21-11-2017 2:58

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, ο Αλέξης φιλά τη Μαρία, η οποία αρχικά ανταποδίδει το φιλί του, αλλά στο τέλος φεύγει τρέχοντας γεμάτη ενοχές.

Η Αγγελική, στον τόπο του ραντεβού της, βλέπει τον πατριό της, ο οποίος προσπαθεί να την εκβιάσει. Ο Νικόλας, που την ακολούθησε, προσπαθεί να την βοηθήσει αλλά κάπου… σκαλώνει το μπουφάν του με αποτέλεσμα την ηρωική πράξη να την αναλάβει ένας νεαρός αστυνομικός, ο Σωτήρης. Την άλλη μέρα, στην εταιρία, ο Αλέξης κι η Μαρία προσπαθούν να αποφύγουν ο ένας τον άλλο, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ο Αλέξης αναφέρει στον Δημήτρη πόσο άσχημα νιώθει.

 

Η Λίλιαν, μην αντέχοντας τις τύψεις, αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Δημήτρη. Αμέσως μετά, αρχίζει πάλι η δυστυχία της γιατί ο Δημήτρης, όχι μόνο δεν μιλά πια για γάμο, αλλά ξαναγυρνά στις παλιές του συνήθειες. Η Αγγελική λέει στην Αργυρώ και τον Νικόλα τα γεγονότα της χθεσινής νύχτας, προσθέτοντας πόσο χαρούμενη είναι για τη γνωριμία της με τον Σωτήρη. Η Μαρκέλλα γίνεται έξαλλη όταν ο Αλέξης ακυρώνει πάλι το ραντεβού τους, και ο παρ’ ολίγον στόχος του θυμού της είναι ο γοητευτικός Οδυσσέας, ο νέος φωτογράφος της εταιρίας.

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr