Η επιστροφή του Γιάννη Μπέζου στην τηλεόραση


20-11-2017 23:29

Σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 βρίσκεται ο Γιάννης Μπέζος προκειμένου να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια νέα κωμική σειρά το σενάριο της οποίας θα υπογράφει η Τίνα Καμπίση ενώ τη σκηνοθεσία θα επιμελείται ο Ανδρέας Μορφονιός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tv Έθνος, υπήρξε η σκέψη η νέα κωμωδία να βγει στον αέρα του καναλιού του Αμαρουσίου στο δεύτερο μισό της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου, ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι, να πάει για το φθινόπωρο του 2018.

Παρά τις διαρροές που υπήρξαν για adaptation ξένης σειράς πρόκειται για πρωτότυπο ελληνικό σενάριο. Το story που είναι ακόμη υπό διαμόρφωση αφορά στην αναγκαστική συγκατοίκηση προσώπων σε τρία διαφορετικά σπίτια. Ωστόσο, τα πρόσωπα που μένουν μαζί σε αυτά τα τρία σπίτια συνδέονται κατά κάποιον τρόπο μεταξύ τους και θα συμβούν διάφορα ευτράπελα.

Το στήσιμο θα κινείται στη λογική του sitcom χωρίς εξωτερικά γυρίσματα, κάτι που βέβαια προϋποθέτει σχετικά υψηλό μπάτζετ για τα δεδομένα που επικρατούν αυτή την περίοδο στην ελληνική μυθοπλασία.

Πηγή: Tv Έθνος