Η σχολική βοηθός που κατηγορείται για βιασμό 15χρονου μαθητή


20-11-2017 18:46

Με την κατηγορία του βιασμού βρίσκεται αντιμέτωπη η 33χρονη Kristal Gamble. Προσπάθησε να τον ξελογιάσει δείχνοντάς του το στήθος και τα οπίσθιά της.

Η Kristal Gamble σε βιντεοκλήσεις που έκανε με τον 15χρονο μαθητή του έδειχνε το στήθος και τα οπίσθιά της σε μια προσπάθεια να τον δελεάσει και να τον παρασύρει σπίτι της.

Του έλεγε μάλιστα τι θα του κάνει αν κάνουν σεξ. Ο μαθητής είπε στις αρχές ότι του έστελνε προκλητικές φωτογραφίες και οι συνομιλίες τους είχαν ερωτικό περιεχόμενο.

Όπως ανέφερε φαινόταν μεθυσμένη στις συνομιλίες τους με την Gamble που είχε προσφερθεί να γίνει σύμβουλός του στο σχολείο στην Ουάσινγκτον.

Χειροπέδες στην 33χρονη

Αφού αντάλλαζαν μηνύματα στο facebook, δέχτηκε την πρότασή της να συναντηθούν. Αφού βρέθηκαν σε καφετέρια, τον πήγε σε πάρκο όπου του έκανε στοματικό έρωτα.

Η 33χρονη συνελήφθη από τις αρχές όταν ανακάλυψε τα μηνύματα στο facebook ο πατέρας του 15χρονου. Κατηγορείται πλέον για βιασμού τρίτου βαθμού, με την 33χρονη να λέει ότι δεν θυμόταν πως είχαν επικοινωνήσει. Είπε ότι πιθανότατα επικοινώνησε μαζί του ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Πηγή: Mirror