Γιάννης Μπέζος: «Δεν μετανιώνω για τις δηλώσεις μου… Δεν θα μιλήσω με αγράμματους»!


20-11-2017 15:23

Καλεσμένος στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά ήταν ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τις αυστηρές δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς.

Ο ηθοποιός είπε: «Καθόλου, δεν μετανιώνω για δηλώσεις μου, αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου και των λόγων μου… Δεν αυτολογοκρίνομαι εύκολα. Δεν θα πω άκριτα πράγματα, αλλά όταν κάτι νομίζω ότι έχω την υποχρέωση να το πω και όχι μόνο το δικαίωμα, θα το πω. Όχι, δεν μετανιώνω, Ο περίγυρος είναι άθλιος. Όταν εγώ που έχω αυτή τη θέση και αυτή την ηλικία, δεν το εντοπίζω και δεν το λέω, είναι λάθος. Φυσικά και δεν θα μιλήσω με αγράμματους γιατί δεν θα μπω σε τέτοιες περιπέτειες. Δεν έχω ούτε όρεξη, ούτε το επιτρέπει η αισθητική μου, ούτε το επίπεδό μου. Αυτός που το λέει φυσικά και είναι αγράμματος, αν απαντήσω είναι σαν να τον κάνω αντίπαλο. Για μένα είναι ανύπαρκτος. Αυτό.»

Και πρόσθεσε: «Η δημόσια εικόνα μου είναι αυτή που είναι, έχει γίνει με πολύ κόπο και δεν μπορεί να την πνίξει κανείς. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των λόγων μου. Έχουν γίνει αγώνες σε αυτή τη χώρα εδώ και 200 χρόνια για την ελευθερία του να μιλάμε. Τώρα θα γίνουν άλλοι τόσοι για να έχουμε και την ευθύνη αυτών που λέμε και δεν με πειράζει καθόλου. Εγώ, λοιπόν, δεν λέω τσάμπα πράγματα, παίρνω την ευθύνη αυτών που λέω και δεν με πειράζει καθόλου. Μου αρέσει πάρα πολύ που κάποιοι ενοχλούνται, γι’ αυτό το λέω για να ενοχληθούν! Μπας και ξυπνήσουμε και πάμε παρακάτω, γιατί έχουμε μείνει πάρα πολύ πίσω».

Τι είπε για τις σοβαρές ελλείψεις στα περιφερειακά θέατρα; Δείτε το βίντεο!

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr