Συγκλονίζει η θεία του οδηγού νταλίκας: Μας έφεραν το παιδί…


20-11-2017 14:11

Εξοργισμένη είναι η θεία του θύματος της κακοκαιρίας. Είχε χάσει και η ίδια το παιδί της. Ανατριχιαστική η περιγραφή της.

«Θα κινηθούμε νομικά. Θα στραφούμε εναντίον όποιου έστρεψε τα μάτια στην αυθαιρεσία», δήλωσε στο Καλημέρα Ελλάδα η θεία του 38χρονου οδηγού που έχασε τη ζωή του κατά τις πλημμύρες στη δυτική Αττική.

«Στο Θριάσιο μετρούσαμε πτώματα και κάποιοι άλλοι μετρούσαν ψήφους στις κάλπες», είπε η θεία του Γιάννη Ρούμελη, τονίζοντας ότι είναι η δεύτερη φορά που η οικογένειά της χάνει παιδί από κακοτεχνία του κράτους, καθώς η ίδια είχε χάσει τον γιο της σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Κόρινθο, χάρη «κακοτεχνίας του δρόμου», όπως είπε.

«Χθες δώσαμε στον αδελφό μου το ρολόι του παιδιού μέσα στη λάσπη και το πτώμα του μέσα σε σακούλα», περιέγραψε συγκλονίζοντας. Ο πατέρας του θύματος νοσηλεύεται στην εντατική, ενώ η μητέρα του πάσχει από άνοια.

«Το παιδί έφυγε στις 5:30 για μεροκομάτατο των 25 ευρώ και κανένας δεν μερίμνησε να κλείσει το δρόμο λόγω κακοκαιρίας, όπως έκλεισε χθες», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

«Τι να κάνουμε και πού να στραφούμε; Να δώσουν μία τιμή στο άψυχο παιδί; Να δώσουν το ρολόι σε μαύρη σακούλα; Και στο δικό μου το παιδί αυτό έκαναν», κατέληξε η ίδια.