Απίστευτο θρίλερ – Ο πράκτορας και το συμβόλαιο θανάτου


20-11-2017 7:38

Μοιάζει με σενάριο αστυνομικού θρίλερ. Ο άνθρωπος στον οποίο οφείλεται η εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών, αλλά και ενός κυκλώματος όπλων που προμήθευε με όπλα τρομοκράτες στην Ελλάδα, λέει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο. Πρόκειται για έναν πρώην πράκτορα της ΕΥΠ που έχει οδηγήσει στην εξιχνίαση μεγάλων υποθέσεων και που πλέον κάποιοι μέσα από τις φυλακές έχουν ζητήσει τη δολοφονία του.

Ο άνθρωπος που αποκαλείται και “πράκτορας με τα χίλια πρόσωπα” καθώς συνεργάζεται με την ΕΥΠ για χρόνια έχει ξεσκεπάσει τεράστια κυκλώματα. Τώρα ο Πελοποννήσιος συνεργάτης των διωκτικών αρχών βρίσκεται στο στόχαστρο γνωστού νονού της νύχτας ο οποίος είναι πρώην ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης. Φαίνεται ότι έχει παραγγείλει μέσα από τις φυλακές τη δολοφονία του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο συνεργάτης της ΕΥΠείχε καταφέρει να διεισδύσει σε ένα μεγάλο κύκλωμα που δρούσε στην Πελοπόννησο και κατάφερε με τον τρόπο αυτό να οδηγήσει στην εξάρθρωσή του τις διωκτικές αρχές.

Αυτό τον έβαλε στο στόχαστρο των ανθρώπων αυτών. Όπως έμαθε από πηγές του μέσα από τις φυλακές έχει δοθεί εντολή σε πληρωμένα πιστόλια να τον βγάλουν από τη μέση.

Για τον λόγο αυτό ζήτησε τη βοήθειατης ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο φαίνεται ότι η βοήθεια αυτή δεν του έχει δοθεί.

Ο πρώην πράκτορας έχει στραφεί στο παρελθόν κατά της ΕΥΠ ζητώντας το ποσό των 4.000.000 ευρώ για την εξάρθρωση του κυκλώματος που πωλούσε όπλα σε Έλληνες τρομοκράτες…

Πηγή: www.newsit.gr