Παπανδρέου για κεντροαριστερά: Ηχηρό μήνυμα η προσέλευση στις κάλπες


19-11-2017 23:19

“Ηχηρό μήνυμα για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της πολιτικής” αποτέλεσε, σύμφωνα με τον Γιώργο Παπανδρέου, η κινητοποίηση των πολιτών στη διαδικασίας ανάδειξης επικεφαλής της προοδευτικής παράταξης, στην οποία επικράτησε η Φώφη Γεννηματά.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε πως «είναι μια απάντηση σε όσους συστηματικά τα τελευταία χρόνια, υπηρετώντας ακροδεξιές αντιλήψεις, επιδιώκουν να απαξιώσουν τη συνεισφορά της Παράταξής μας στην πορεία της χώρας»

Προσέθεσε πως «η μήτρα της Παράταξης, είναι αυτή η συμμετοχή των πολιτών, εντολή και παρακαταθήκη για όλους μας, με πρώτη τη Φώφη Γεννηματά. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και με αυτόν το σκοπό δημιουργήθηκε η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Θα προχωρήσουμε συντεταγμένα στα επόμενα βήματα ώστε να φέρουμε στη χώρα τις μεγάλες αλλαγές που οφείλουμε απέναντι στους Έλληνες και τη χώρα«.

Ο κ. Παπανδρέου έδωσε «θερμά συγχαρητήρια σε όσους έφεραν το οργανωτικό βάρος της προσπάθειας, σε όλους τους υποψήφιους του πρώτου γύρου, τον Νίκο Ανδρουλάκη και την αδιαμφισβήτητη νικήτρια Φώφη Γεννηματά«.

Έκλεισε, δε, τη δήλωσή του με την ευχή «Καλή μας δουλειά!«.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ