Μέμος Μπεγνής: Μιλάει για τη μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στη ζωή του


19-11-2017 19:02

Τι δηλώνει ο γνωστός ηθοποιός;

Με δύο παραστάσεις, είναι φυσικό να μην έχει πολύ χρόνο για την προσωπική του ζωή, αν και, όπως παραδέχεται ο Μέμος Μπεγνής στη συνέντευξη του στην Γωγώ Θωμά και στο περιοδικό People, δεν είναι άνθρωπος του έξω.

«Αν βγω, θα πάω σε ένα ωραίο εστιατόριο να φάω παρέα με φίλους. Δεν μου αρέσει να πάω να χορέψω σε ένα club, θα το κάνω, αλλά πολύ σπάνια. Δεν μπορώ το συνωστισμό. Το χειρότερο όμως για εμένα είναι το τσιγάρο. Δεν μπορώ να το αναπνέω και αυτός είναι και ένας λόγος που δεν βγαίνω. Σου μιλάει ένας πρώην φανατικός καπνιστής επί είκοσι χρόνια. Εδώ και τρία χρόνια, που δεν καπνίζω, δεν το ανέχομαι. Από την άλλη, έχω χορτάσει το έξω. Όταν είσαι 20 χρόνων, θα βγεις, θα πιεις, θα κάνεις βλακείες».

Πλέον είναι φανατικός του υγιεινού τρόπου ζωής. «Έχω αλλάξει τη διατροφή μου εδώ και πολλά χρόνια, δεν τρώω κρέας, δεν τρώω γαλακτοκομικά, δεν πίνω αλκοόλ. Έχω γυμναστεί πολύ στη ζωή μου». Μπορεί να είναι δραστήριος, όμως σίγουρα δεν είναι των extreme sports. «Την αδρεναλίνη τη βρίσκω στη δουλειά μου, στις σχέσεις και στα χόμπι μου χωρίς να φτάνω τον εαυτό μου στα άκρα» εξηγεί.

Πηγή: www.zappit.gr