Πάτρα: Απίστευτα προβλήματα από την κακοκαιρία


19-11-2017 9:10

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει όλη τη χώρα δημιούργησε σοβαρά προβλήματα και στην Πάτρα. Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ορμητικά ποτάμια, η θάλασσα σε πολλές περιοχές βγήκε έξω ενώ μία μητέρα με το παιδί της έχουν εγκλωβιστεί σε αυτοκίνητο.

Αυτή την ώρα κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, σπεύδει στο σημείο για να απεγκλωβίσει την μητέρα με το παιδί της στην παραλία του Δρεπάνου, όπου εκεί, λόγω των ισχυρών ανέμων, η θάλασσα έχει βγει έξω και έχει καλύψει το οδόστρωμα.

Και η παραλιακή… απροσπέλαστη

Απροσπέλαστη είναι και η παραλιακή οδός στην Πάτρα, που οδηγεί από το παλιό Κολυμβητήριο μέχρι την Πλαζ, καθώς έχει γεμίσει από πέτρες και αντικείμενα που έχει ξεβράσει η θάλασσα.

Αστυνομικοί προειδοποιούν τους οδηγούς να κόψουν ταχύτητα γιατί ακολουθεί… λίμνη και κίνδυνος ατυχήματος.

Τα φρεάτια έχουν βουλώσει, και τα νερά από τις εκβολές του χειμάρρου «Παναγίτσα» που έχει υπερχειλίσει, έχουν καλύψει το ένα ρεύμα της Παγτρών Πύργου.

Οι κάτοικοι είναι απεγνωσμένοι. Το ένα και μοναδικό φρεάτιο που θα μπορούσε να «τραβήξει» τα νερά έχει βουλώσει και υπάλληλος της ΔΕΥΑΠ προσπαθεί να μαζέψει τα φερτά υλικά και να το θέσει πάλι σε λειτουργία.

Και στο Ρίο σοβαρά προβλήματα

Πολύ σοβαρά προβλήματα δημιούργησε η κακοκαιρία στο Ρίο και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ποσειδώνος. Όπως βλέπετε στις φωτογγραφίες η περιοχή μετατράπηκε σε λίμνη γεγονός που καθιστούσε αδύνατη την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Πάτρα

Στην περιοχή βρέθηκαν από το πρωί δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας καθώς και συνεργεία του Δήμου, ενώ επιχειρείται απάντληση των υδάτων.

Πηγή: tempo24 και patrastimes