Έλενα Πιερίδου: Μιλάει για τα κοινά στοιχεία που έχει με την Ελένη του «Τατουάζ»


19-11-2017 1:32

Η Έλενα Πιερίδου σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Το τατουάζ» και τα κοινά χαρακτηριστικά που έχει με την ηρωίδα που υποδύεται.

Τι σε κέντρισε στον ρόλο της Ελένης;

Ως χαρακτήρες έχουμε κοινά. Διαβάζω κι εγώ βιβλία Ψυχολογίας. Είναι ρομαντική όπως εγώ, υποστηρίζει το δίκαιο και αντιδρά στο άδικο, όπως εγώ. Έχει στενή σχέση με την οικογένεια της και εγώ είμαι κοντά στη δική μου. Δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Ποια δικά σου στοιχεία έδωσες στον ρόλο σου;

Κομμάτια του χαρακτήρα μου που έβγαιναν και στον ρόλο. Αυτό εμάς τους ηθοποιούς μας βοηθά, για να ταυτιζόμαστε με έναν χαρακτήρα. Να δίνουμε κάποια στοιχεία δικά μας, για να το κάνουμε πιο ρεαλιστικό. Η Ελένη έχει δείξει ένα πολύ χαμηλό προφίλ γυναίκας.

Θα τη δούμε στο μέλλον να είναι πιο δυναμική;

Πιστεύω πως είναι δυναμική και θα φανεί και στα επόμενα επεισόδια, όταν, μετά τον γάμο της με τον Ορφέα, θα ξεκινήσουν κάποια προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Ορφέας έχει κάποια ξεσπάσματα ζήλιας. Τότε η Ελένη θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Από τις πρώτες μέρες κιόλας της κοινής τους ζωής, είδε μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα του.

Θα φοβηθεί;

Θα προβληματιστεί. Δεν τον φοβάται. Ακόμη και τα ξεσπάσματα που έχει τα δικαιολογεί, γιατί ασχολείται με την Ψυχολογία. Προβληματίζεται πολύ…

Θα ξεκινήσει να τον υποψιάζεται;

Όχι. Βλέπει ένα άλλο πρόσωπο του Ορφέα που δεν της αρέσει. Βιώνει μια ζήλια από την πλευρά του και βλέπει ένα άλλο πρόσωπο.

Όταν μάθει τη σκοτεινή του πλευρά, θα έχει τη δύναμη να τον χωρίσει;

Ο Ορφέας για την Ελένη είναι ο πρώτος έρωτας και τα βλέπει όλα «ροζ», ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Οπότε, όπως συμβαίνει και στην καθημερινή μας ζωή, όταν φεύγει ο πρώτος ενθουσιασμός, ξεκινάμε να βλέπουμε άλλα πράγματα. Νομίζω πως αυτό θα συμβεί και στην Ελένη, αν ο Ορφέας συνεχίσει να έχει ξεσπάσματα. Ο Ορφέας, όμως, την αγαπάει και δεν θα της έκανε ποτέ κακό.

Πηγή: Mytv