"Δεν έχω σχέση με την απαγωγή Λεμπιδάκη" υποστήριξε ο 39χρονος


18-11-2017 21:01

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 39χρονος, ο οποίος συνελήφθη για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Κατά την πολύωρη απολογία του, ο 39χρονος επέμεινε πως δεν έχει καμία σχέση με την απαγωγή Λεμπιδάκη.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα επειδή αποτυπώματα του βρέθηκαν στην μονωτική ταινία που χρησιμοποιήθηκε για το κλείσιμο των παραθύρων της σοφίτας, όπου κρατούνταν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης στην μάντρα με τα σκραπ.

Μάλιστα πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι τα αποτυπώματα του βρέθηκαν στο εσωτερικό της μονωτικής ταινίας. Ο 39χρονος υποστήριξε ότι μέχρι και τις αρχές Αυγούστου φιλοξενούνταν στον συγκεκριμένο χώρο, επειδή είχε χωρίσει με την σύντροφο του και δεν είχε πού να μείνει.

Στο κατάλυμα της μάντρας έμεινε από τις αρχές Μαρτίου μέχρι και αρχές Αυγούστου. Αναγκάστηκε να φύγει, όταν του το ζήτησε ο 43χρονος προφυλακισμένος ιδιοκτήτης της μάντρας, επειδή χρειαζόταν τον χώρο. Ισχυρίζεται ότι έφυγε πριν μεταφερθεί ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Οι μονωτικές ταινίες

Υποστήριξε ότι φεύγοντας, χρησιμοποίησε μονωτικές ταινίες για να συσκευάσει σε κούτες τα ρούχα του, τα οποία άφησε εκεί προκειμένου να τα παραλάβει όταν θα ήταν έτοιμος. Κατά συνέπεια, ήταν λογικό-όπως λέει-να βρεθούν αποτυπώματα του όχι μόνο στην μονωτική ταινία αλλά και σε διάφορα άλλα σημεία του χώρου.

Με τον 43χρονο ιδιοκτήτη της μάντρας είχαν φιλικές και εργασιακές σχέσεις. Για την απαγωγή δεν γνώριζε τίποτε απολύτως. Όπως υποστήριξε ο 39χρονος, αν ήταν μπλεγμένος, τότε θα φρόντιζε να διαφύγει στο εξωτερικό μετά την επιχείρηση απελευθέρωσης του επιχειρηματία και τις συλλήψεις που ακολούθησαν.

Πηγή: Cretalive.gr