Άννα Κουτσαφτίκη: «Αγαπώ πολύ τον κινηματογράφο»


17-11-2017 20:55

Η Άννα Κουτσαφτίκη έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα στο θεατρικό σανίδι, ενώ την έχουμε δει και σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες και τώρα την βλέπουμε στην Μουρμούρα. 

Η Άννα απολαμβάνει τη… μουρμούρα;

«Προτιμώ άλλες μεθόδους. Είμαι πιο υποχωρητική. Δεν είμαι παρορμητική, όπως η Ξένια στη σειρά. Μεγαλώνο­ντας, έχω μάθει να δουλεύω την πα­ρόρμηση».

– Το δέλεαρ για να ενταχθείτε στη σει­ρά;

«Είναι μια σειρά που λάτρεψα. Η οικο­γένεια μου την παρακολουθεί φανατι­κά, από το πρώτο επεισόδιο. Ενθουσιά­στηκα, όταν μου πρότειναν να περάσω από οντισιόν. Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω σε αυτή τη σειρά».

-Αποκτήσατε και τηλεοπτική κόρη στην εφηβεία…

«Είναι μια εποχή έντονης ανησυχίας. Η Ξένια είναι ένα πρόσωπο ενεργό, δεν παραιτείται, είναι δραστήρια. Προσπαθεί να εφαρμόσει παιδαγωγικές μεθόδους στην κόρη της, ματαίως. Η ζωή είναι πολύ πιο ανατρεπτική και πολύ πιο έντονη».

-Απείχατε από την tv, λόγω θεατρικών υποχρεώσεων;

«Έχω υπάρξει πολύ ευλογημένη σε σχέση με την πορεία μου στο θέατρο. Πάντα έρεαν οι θεατρικές δουλειές, οπότε δεν ένιωθα την ανάγκη να προσανατολιστώ προς την τηλεόραση. Δεν τη σνόμπαρα, αλλά δεν δέχτηκα και κάποια δελεαστική πρόταση»

 – Έχετε εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη…

«Αγαπώ πολύ τον κινηματογράφο. Είναι υπέροχο που εμείς οι ηθοποιοί έχουμε τόσα είδη, για να δοκιμαζόμαστε» εξήγησε στον Τηλεθεατή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr