Τζόκερ: Τα δελτία καρμπόν που τους έκαναν πλουσιότερους στο τζακ ποτ – Έδωσαν από 3 ευρώ


17-11-2017 11:11

Το νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του τζόκερ ανέβασε ακόμα περισσότερο το ποσό για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση. Δύο άτομα πήραν βαθιά οικονομική ανάσα…

Πρόκειται για τους νικητές στη δεύτερη κατηγορία του τζόκερ που κερδίζουν από 47.636 ευρώ. Τα δύο τυχερά δελτία κατατέθηκαν σε πρακτορεία του Ηρακλείου Κρήτης και της Νέας Ιωνίας στην Αττική. Και τα δύο, κόστιζαν μόλις 3 ευρώ και δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Οι νικητές αισθάνονται φυσικά και λίγο άτυχοι αφού έπεσαν έξω μόνο στον αριθμό τζόκερ, που θα τους έστελνε στην πρώτη κατηγορία. Εκεί δεν υπήρξε νικητής για τα 3,4 εκατομμύρια που δίνονταν. Τα στοιχεία των τυχερών δεν έχουν γίνει γνωστά.

Οι τυχεροί αριθμοί στην χθεσινή κλήρωση Τζόκερ (1862) είναι οι εξής: 43, 14, 37, 9, 35 και Τζόκερ ο αριθμός 13.

Εσύ παίζεις Τζόκερ του ΟΠΑΠ; Έχεις αναρωτηθεί πως μπορείς να αυξήσεις την τύχη σου;

Έτσι αυξάνεις τις πιθανότητες να κερδίσεις το τζόκερ του ΟΠΑΠ

1. Δες τις ευκαιρίες και κυνήγησε την τύχη σου. Οι άτυχοι άνθρωποι παραλείπουν να κυνηγήσουν την τύχη τους γιατί εστιάζουν πολύ σε κάτι άλλο, κάτι που τελικά τους στερεί την ευκαιρία. Για παράδειγμα, να θες να γίνεις εσύ ο υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ, αλλά στη σημερινή κλήρωση να μην προλάβεις να παίξεις γιατί εκείνη την ώρα είχες κανονίσει κομμωτήριο. Ε, τότε ποιος φταίει;

2. Μην το βάζεις κάτω όταν αισθάνεσαι άτυχος. Μην αφήνεις την κακοτυχία μιας στιγμής να σε καταβάλει. Οι τυχεροί άνθρωποι δεν πιάνονται γύρω από ένα ατυχές γεγονός, αλλά το προσπερνούν και συνεχίζουν να προσπαθούν ακόμη περισσότερο. Αυτό τους αυξάνει την πιθανότητα να συνεχίσουν να ζουν μια τυχερή ζωή. Άρα και για σένα που δεν έπιασες στην προηγούμενη κλήρωση το ΤΖΟΚΕΡ, δεν είναι λόγος να σε παίρνει από κάτω.

3. Πάρε τυχερές αποφάσεις ακολουθώντας το ένστικτό σου. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να το εξηγήσεις αλλά έχεις δυνατό προαίσθημα, κάτι σε «τρώει», μια φωνή σου λέει «κάντο». Μην αγνοείς το ένστικτό σου! Όταν νιώθεις τυχερός τότε οι αποφάσεις σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάτι ευχάριστο. Μπορεί να σε οδηγήσουν σε πολλά κέρδη!

4. Έχε προσδοκία για τύχη και τύχη θα σου έρθει. Οι τυχεροί άνθρωποι ελπίζουν ότι κάτι καλό θα τους συμβεί και το περιμένουν. Και τελικά αυτό επιβεβαιώνεται. Εάν εσύ «γλωσσοτρώς» τον ίδιο σου τον εαυτό και αισθάνεσαι γκαντέμης, τότε θα συμπεριφέρεσαι και σαν γκαντέμης. Δες το αλλιώς! Πίστεψε στη τύχη σου και υιοθέτησε μια αισιόδοξη στάση ζωής. Ονειρέψου για λίγο ότι είσαι εσύ ο υπερτυχερός και χαμογέλα!

Πηγή: www.newsit.gr