Πόλεμος για τις ευθύνες – Ο Μαυραγάνης “δείχνει” Δούρου και η Δούρου τον Δασάρχη και τη Δήμαρχο


17-11-2017 10:14

Οι νεκροί είναι 16, οι αγνοούμενοι έξι οι τραυματίες 23 και στην πλάτη χιλιάδων κατοίκων των περιοχών που έπληξε η κακοκαιρία για ακόμη μια φορά ξέσπασε πόλεμος ευθυνών. Ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης έδειξε την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και εκείνη με τη σειρά της τον Δασάρχη, την Πολεοδομία και τη Δήμαρχο της Μάνδρας…

Ακόμη μια φορά φταίνε οι άλλοι ή οι προηγούμενοι. Στο τέλος δεν θα φταίει κανείς άλλος από τον καιρό και τους κατοίκους που με νόμιμες άδειες έχτισαν πάνω σε ρέματα. Ενώ θρηνούμε θύματα και πριν ξεκινήσει η μάχη για την αποκατάσταση των ζημιών ξέσπασε ο πόλεμος των ευθυνών. Ο υφυπουργός Μεταφορών και υποδομών είπε σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 ότι η κύρια ευθύνη βαρύνει την Περιφέρεια, αποφεύγοντας για ευνόητους λόγους αναφέρει ονόματα.

Αμέσως μετά στην ίδια εκπομπή παρενέβη η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου η οποία δήλωσε ότι δεν θέλει να συμμετάσχει στο “γαϊτανάκι” των ευθυνών, λέγοντας ωστόσο με τη σειρά της ότι όσο υπάρχουν δασαρχεία, πολεοδομίες και άλλες υπηρεσίες που δεν νομοθετούν αλλά απλά σχολιάζουν θα μετράμε πληγές. Μάλιστα η Περιφερειάρχης “έδειξε” με τη σειρά τον Δασάρχη λέγοντας ότι η μελέτη που έμενε στα συρτάρια για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής ήταν στο συρτάρι του Δασάρχη από την περίοδο πριν η ίδια αναλάβει καθήκοντα.

 

Πηγή: www.newsit.gr