Ο Κωνσταντίνου απαντά στις κατηγορίες του Δομάζου


14-11-2017 20:57

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε για την επίθεση που δέχθηκε από τον Μίμη Δομάζο, ισχυριζόμενος ότι το κόστος για να χρησιμοποιηθεί το Ολυμπιακό Στάδιο ήταν μικρότερο απ’ αυτό που ανέφερε ο ίδιος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ διέψευσε τις δηλώσεις του Δομάζου.

 

Η δήλωση Κωνσταντίνου

«Ενημερώθηκα από δημοσιεύματα ότι ο πρώην συμπαίκτης μου, Μίμης Δομάζος με χαρακτήρισε δημόσια ψεύτη επικαλούμενος δήθεν απάντησή μου στην πρόταση “μετακόμισης” της ομάδας στο ΟΑΚΑ.

Τα όσα αναφέρει ο Μίμης είναι παντελώς ανακριβή και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι οι παριστάμενοι, καθώς η εν λόγω συζήτηση έγινε στο πλαίσιο συνεδρίασης του διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.

Εκείνο που μπορώ να βεβαιώσω είναι ότι όσοι έχουμε αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας εργαζόμαστε καθημερινά με μοναδικό στόχο να καταφέρει να βγει ο Παναθηναϊκός από αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία ξεπερνώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Μοναδική μας ελπίδα για να τα καταφέρουμε είναι να επικρατήσει ομόνοια και συσπείρωση μεταξύ όλων των Παναθηναϊκών. Μόνο όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Πηγή: www.newsit.gr