"Επίθεση" στον Μπουτάρη από πρώην συνεργάτη του – "Είναι για λύπηση τα όσα κάνει, έχει ανάγκη προστασίας"


14-11-2017 15:55

Πυρά εξαπέλυσε κατά του Γιάννη Μπουτάρη ο πρώην συνεργάτης του Παναγιώτης Αβραμόπουλος. Ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για έναν ανθρώπου που είναι για λύπηση και που έχει την ανάγκη προστασίας.

«Δυστυχώς, μόνο λύπηση μπορούν να μου προκαλέσουν τα χυδαία ξεσπάσματα ενός ανθρώπου που παραληρεί» σχολίασε ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος, για τις δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM» και την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον των πρώην συνεργατών του.

«Όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν του απηύθυνα προσβλητικά το λόγο -ούτε ιδιωτικά ούτε δημόσια. Ακόμη και στις χειρότερες στιγμές του. Ακόμα και όταν είχε βίαια ξεσπάσματα απέναντι στους ανθρώπους. Αντιθέτως, προσπαθούσα τις περισσότερες φορές να …μαζέψω τα ασυμμάζευτα. Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά τα λόγια του ούτε και να οργιστώ μαζί του» αναφέρει σε ανάρτηση του στο facebook ο κ.Αβραμόπουλος.

Ο άλλοτε στενός του συνεργάτης προσθέτει πως «στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Γ.Μπουτάρης, πιστεύω ότι έχει κυρίως ανάγκη προστασίας και ίσως αυτό θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους όσοι βαυκαλίζονται ότι αποτελούν τον …στενό του κύκλο. Εκείνο, όμως, που είναι πραγματικά στενάχωρο είναι ότι η Θεσσαλονίκη ταλαιπωρείται και πνίγεται στα προβλήματά της».

Πηγή: www.newsit.gr