Έβαλε βαλίτσα με πολύτιμους λίθους στην σχάρα των αποσκευών – Φυσικά την έκλεψαν.


14-11-2017 13:02

Τι μπορεί να σκεφτόταν ο έμπορος πολύτιμων λίθων που ταξίδευε με το τρένο μεταφέροντας μιας βαλίτσα με πολύτιμους λίθους όταν την έβαζε στην σχάρα των αποσκευών; Η απάντηση είναι ότι μάλλον ήταν πολύ σίγουρος για τον εαυτό του.

Η βρετανική αστυνομία αναζητεί έναν άγνωστο μετά την κλοπή της βαλίτσας, η οποία περιείχε πολύτιμους λίθους αξίας ενός εκατομμυρίου λιρών από τον χώρο των αποσκευών πάνω από το κάθισμα του βαγονιού ενός τρένου στον σταθμό του Euston στο Λονδίνο.

Ο ιδιοκτήτης της βαλίτσας, ένας 35χρονος έμπορος κοσμημάτων, επιβιβάστηκε σε τρένο με προορισμό το Μπέρμινγχαμ στις 8 Νοεμβρίου. Όταν το τρένο έφθασε στο Ράγκμπι της κεντρικής Αγγλίας, διαπίστωσε ότι η βαλίτσα του που περιείχε ρουμπίνια, σμαράγδια και ζαφείρια, δεν βρισκόταν πλέον στην σχάρα των αποσκευών.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα μια θολή φωτογραφία ενός άνδρα με τον οποίο ανακοίνωσε ότι επιθυμεί να επικοινωνήσει.

«Θα ήθελα να μιλήσω με τον άνδρα που εμφανίζεται στις εικόνες από την κάμερα κρυφής ασφαλείας σχετικά με την κλοπή αυτής της βαλίτσας που περιείχε υπερβολικής αξίας αντικείμενα. Η βαλίτσα ήταν μια μεγάλη μαύρη και περιείχε περισσότερους από 40 πολύτιμους λίθους όπως ρουμπίνια, σμαράγδια και ζαφείρια», δήλωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής Νικ Τόμσον από την βρετανική αστυνομία μέσων μαζικής μεταφοράς.

Πηγή: www.newsit.gr