Τέτα Καμπουρέλη: Όλα όσα είπε για το θεατρικό της ντεμπούτο


14-11-2017 3:37

Επιθυμία της ήταν ν” ανέβει στο θεατρικό σανίδι και την είχε κρύψει σε συνεντεύξεις της. 

Η Τέτα Καμπουρέλη θα κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. 

Μου είχες πει παλιότερα ότι όνειρο σου ήταν να ανέβεις στο θεατρικό σανίδι. Τώρα, που εκπληρώθηκε η επιθυμία σου, πως νιώθεις;

«Είναι κάτι που πάντα το ήθελα. Είναι μαγεία, πραγματικά. Όταν ανεβαίνεις εκεί πάνω, είναι κάτι το διαφορετικό, κατάλαβα πώς νιώθει ένας ηθοποιός. Δεν φανταζόμουν ότι υπήρχε τόσο μεγάλη δυσκολία. Είχα κάνει μέχρι τα 16 μου θέατρο. Τώρα μπήκα κατευθείαν στα βαθιά με το έργο αυτό. Με επέλεξε η Βάσια Παναγοπούλου»

Γιατί αποφάσισες να ξεκινήσει με ένα τόσο μεγάλο και δύσκολο έργο παγκοσμίου    ρεπερτορίου, όπως είναι  «Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ», και όχι με κάτι πιο… ανάλαφρο;            

«Δεν ήταν ότι ήθελα να κάνω; κάτι εγώ. Να πω την αλήθεια, θα με φανταζόμουν για μια κωμωδία, γιατί είμαι τόσο χαρούμενη, που θα ήθελα να συμμετέχω. Καθόμουν με τη Βάσια και ξαφνικά μου είπε ότι με θέλει για το ρόλο της κύριας Βαντάν… της λέω: «Ποια, αυτή με τη γούνα; Το έργο είναι πολύ σοβαρό, θέλω να το σκεφτείς καλά». Μου απάντησε ότι ποτέ δεν θα μου πρότεινε έναν τέτοιο ρόλο, ειδικά σ” εμένα. Πήρα το ρόλο στα χέρια μου, το σκέφτηκα πάρα πολύ και της απάντησα μετά από μία εβδομάδα ότι μου αρέσει ο ρόλος κι εκείνη μου είπε ότι μου έχει εμπιστοσύνη. Δεν το συζήτησα με κανέναν»

Ούτε με το σύζυγο σου;

«Όχι, ο Βασίλης πάντα μου λέει:  «Ό,τι  θέλεις να  κάνεις» Την  παραγωγή   την κάνουμε εγώ, ο Βασίλης και η Βάσια, όπως και στο έργο «Πετάει πετάει». Σε ό,τι ανεβαίνει από παραγωγές στο θέατρο «Χυτήριο» από δω και πέρα θα είμαστε μαζί με τη Βάσια» αποκάλυψε στο Λοιπόν.

Πηγή: www.gossip-tv.gr