Μαρία η άσχημη: Ο Δημήτρης προτείνει στον Αλέξη να κάνει τη Μαρία να τον ερωτευθεί


14-11-2017 2:58

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, ο Δημήτρης προτείνει στον Αλέξη να κάνει τη Μαρία να τον ερωτευθεί, έτσι ώστε να ξεχάσει τον Νικόλα.

Έπειτα από πολλά απρόοπτα, οι εξετάσεις της Λίλιαν καταλήγουν στα χέρια της Μάρθας. Ο Ηρακλής γυρνά από το ραντεβού του καταρρακωμένος γιατί οι υπεύθυνοι θεώρησαν ότι οι εφευρέσεις του είναι ουτοπιστικές. Απογοητευμένος, λέει στην Καίτη να τις πετάξει όλες. Η ημέρα της επίδειξης φτάνει και όλοι είναι σε ετοιμότητα. Στα παρασκήνια της επίδειξης όμως, το μοντέλο-βεντέτα λιποθυμά εξαιτίας των χαπιών αδυνατίσματος. Έτσι, κερδισμένη βγαίνει η Πόπη που βλέπει το τρελό της όνειρο να γίνεται πραγματικότητα: θα πάρει μέρος στην επίδειξη!..

 

Οι απόκληρες μαθαίνουν την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Λίλιαν. Με παρέμβαση της Μαρίας, η Χριστίνα δεν το κοινοποιεί στον Δημήτρη. Η Ελεωνόρα, επηρεασμένη από μία εκπομπή στην τηλεόραση, πιστεύει ότι ένας ένοικος της πολυκατοικίας είναι εξωγήινος και τον καλεί στο σπίτι της για να τον γνωρίσει. Η Λίλιαν ζηλεύει όταν βλέπει ότι ο Δημήτρης γυροφέρνει την Τζίνα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον φέρει κοντά της. Τελικά, δεν θα καταφέρει μόνο αυτό αλλά και κάτι παραπάνω…

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr