Πασίγνωστος ηθοποιός γίνεται πατέρας για τρίτη φορά στα 62 του χρόνια


13-11-2017 20:21

Πατέρας για τρίτη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο πασίγνωστος ηθοποιός. Τι κι αν είναι ήδη 62 ετών; Περιμένει ένα ακόμα παιδάκι με την σύντροφό του.

Ο λόγος για τον Rowan Atkinson. Το κοινό τον γνωρίζει ως… Mr Bean, καθώς αυτός είναι ο ρόλος που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό μέσα από την κωμική σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε επί χρόνια. Και ο ρόλος αυτός συνεχίζει να υπάρχει ακόμα και σήμερα είτε ως καρτούν, είτε σε διαφημίσεις. 

Ο ηθοποιός λοιπόν έχει ήδη δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, τον 23χρονο Βen και την 21 ετών Lily και πλέον περιμένει το πρώτο του παιδί με την κατά 29 χρόνια μικρότερη σύντροφό του, Louise Ford.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν έπαιξαν μαζί σε μία παράσταση στο θέατρο Wyndham στο Λονδίνο το 2013 και έκτοτε ζουν μαζί. Η σχέση τους αυτή έχει κάνει τον ηθοποιό να μην μιλά με την κόρη του, καθώς εκείνη είναι θυμωμένη με τον τρόπο που παράτησε την μητέρα της για μια άλλη γυναίκα.

Πάντως ο Rowan Atkinson και η Louise Ford είναι ευτυχισμένη με το μωράκι που περιμένουν και ανυπομονούν να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους.

Πασίγνωστος ηθοποιός γίνεται πατέρας για τρίτη φορά στα 62 του χρόνια

Πηγή: www.gossip-tv.gr