Κνετροαριστερά: Άνοιγμα Ανδρουλάκη προς τους υπόλοιπους υποψηφίους – "Θα συνομιλήσω με όλους"


13-11-2017 14:50

Άνοιγμα προς τους υποψηφίους της κεντροαριστεράς που δεν πέρασαν στον Β” γύρο των εκλογών προτίθεται να κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Σύμφωνα με τα όσα δήώσε, θα συνομιλήσει με κάθε έναν από αυτούς.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως θα εγγυηθεί για την ενότητα και την πορεία προς το νέο κόμμα. Σημείωσε παράλληλα πως υπάρχει ανάγκη ανανέωσης στην κεντροαριστερά.

Έκανε άνοιγμα στους υπόλοιπους υποψήφιους, που έμειναν εκτός δεύτερου γύρου αναφέροντας ότι θα μιλήσει με όλους. Χαρακτήρισε το χθεσινό αποτέλεσμα παρακαταθήκη για την παράταξη και αντέκρουσε κάθε σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα. «Ο Κ. Τσίπρας έγινε πρόεδρος από τον κ. Αλαβάνο, εγώ δίνω έναν αγώνα αλλαγής», είπε και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα υπάρχει συμμετοχή την επόμενη Κυριακή η οποία θα είναι μήνυμα απέναντι στην Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ για το αποτέλεσμα.

Στο ερώτημα τι θα γίνει αν χάσει από τη Φώφη Γεννηματά απάντησε ότι: «Όλοι έχουμε μια πορεία, εγώ πάντα ήμουν σε αυτή την παράταξη. Δεν εμπορεύομαι την παρουσία μου. Ότι και να γίνει θα είμαι εκεί».

Πηγή: www.newsit.gr