Χρήστος Τριπόδης: «Η γυναίκα μου γελάει με τον ρόλο μου στην Παρθένα Ζωή»


24-10-2017 5:10

Ο Χρήστος Τριπόδης μιλάει για την “Παρθένα Ζωή” και τον ρόλο του τον “Μενέλαο”. 

Πώς αντιμετωπίσατε το ρόλο του Μενέλαου;

«Με χαρά αρχικά. Σίγουρα είναι κόντρα ρόλος, είμαι παντρεμένος, έχω δύο. παιδιά και ουδέποτε σκέφτηκα να απατήσω τη γυναίκα μου και να έχω διπλή ζωή, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι πάντα εμείς οι ηθοποιοί βάζουμε κάποια στοιχεία από το χαρακτήρα μας στο ρόλο που ενσαρκώνουμε, ο Μενέλαος είναι ακραίος χαρακτήρας»

Το ίδιο χάρηκε και η γυναίκα σας;

«Μάλλον γελάει η γυναίκα μου με τη συμπεριφορά μου σαν Μενέλαος. Αυτή που είναι έξαλλη είναι η τρίχρονη κόρη μου. Κάθε φορά που με βλέπει με την Τζένη Μπότση, μου κάνει ερωτήσεις: «Μπαμπά… κάτω από τα σεντόνια φορούσατε ρούχα, σωστά;» ή «Μπαμπά, ξέρουν όλοι σε αυτό το σίριαλ πως έχεις δύο παιδιά;». Τον αγαπάω πάντως το ρόλο μου..»

 Τον αγαπάτε, αλλά δεν φαντάζομαι ότι σας βρίσκει σύμφωνο

«Φυσικά δεν είμαι σύμφωνος, αλλά πρέπει να γίνεται μεγάλη προσπάθεια μέσα στη σχέση και από τους δύο, για να μη φτάσει ένας άνδρας ή μια γυναίκα να απιστήσει. Άνθρωποι είμαστε και πολλά μπορούν να συμβούν. Η σχέση περνάει από πολλά επίπεδα, δεν είναι πάντα όπως τους πρώτους μήνες της γνωριμίας.»

 Η επιτυχία της «Παρθένας Ζωής» πού οφείλεται;

«Στους αξιόλογους συντελεστές, στη φρεσκάδα και την πρωτοτυπία που βγάζει το σενάριο” και στη διακριτικότητα με την οποία χειρίζονται τις καταστάσεις. Θα λέγαμε πως είναι ένα προσιτό… παραμύθι. Να περιμένετε πολλές ανατροπές. Αξίζει να σας πω ότι όταν πήρα στα χέρια μου το σενάριο, για πρώτη φορά, κάθισα και διάβασα τα 14 πρώτα επεισόδια, Όλους τους ρόλους, όχι μόνον του Μενέλαου» δήλωσε στο 7μέρεςtv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr