Δώρα Ζέμπερη: Αυτό είναι το άλλοθι του πατέρα της. Το σημαντικό στοιχείο που κατέθεσε ο δικηγόρος του


23-10-2017 20:35

– Ο δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής και κατέθεσε νέα στοιχεία στη ΓΑΔΑ

– Ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού βρέθηκε με το ταξί του έξω από το νεκροταφείο, αλλά πολλές ώρες μετά το άγριο έγκλημα

– Η Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (18.10.2017) με 14 μαχαιριές, στο Β" Νεκροταφείο Αθηνών

Νέα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Δώρα Ζέμπερη δεν δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, κατέθεσε ο δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας.

Ο κ. Λύτρας βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (23.10.2017) στη ΓΑΔΑ, κατέθεσε αυτά τα στοιχεία και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους, ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού βρέθηκε με το ταξί του έξω από το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, αλλά πολλές ώρες μετά την άγρια δολοφονία της κόρης του.

Έτσι έγινε η άγρια δολοφονία

Έπειτα και από την ολοκλήρωση τις νεκροτομής, συνδυαστικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να χαρτογραφήσουν βήμα προς βήμα την άγρια δολοφονία. Συγκεκριμένα, η Δώρα Ζέμπερη βρισκόταν στο μνήμα του στενού της φίλου, ο οποίος είχε χάσει την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα, όταν δέχθηκε την πρώτη μαχαιριά στην πλάτη.

Η Δώρα Ζέμπερη προσπάθησε να αντιδράσει. Ακολούθησε μια μικρή καταδίωξη ανάμεσα στα μνήματα. Μέχρι που ο δολοφόνος κατάφερε να την ακινητοποιήσει και να αρχίσει να την μαχαιρώνει…

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνου, που πραγματοποίησε την νεκροτομή, ο δράστης είχε πάθος και συνάμα μίσος για τη Δώρα Ζέμπερη.

Όπως διαπίστωσε, η 32χρονη εφοριακός φέρει τουλάχιστον 14 μαχαιριές στην πλάτη, το θώρακα, την κοιλιακή χώρα, το πρόσωπο και το χέρι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Πηγή: www.newsit.gr