Χρήστος Τριπόδης: «Τα παιδιά είναι το δυσκολότερο κοινό»


23-10-2017 17:08

Ο Χρήστος Τριπόδης έχει αφοσιωθεί στο παιδικό θέατρο τα τελευταία χρόνια. Η επαφή με τα παιδιά του αρέσει παρά το γεγονός ότι εκείνα είναι το δυσκολότερο κοινό. 

Τηλεόραση βλέπετε φέτος;

«Ίσα που καταφέρνω να βλέπω τα παιδιά μου φέτος! Την «Παρθένα Ζωή» τη βλέπω στο web tv. Παρά ταύτα, αγαπάω την τηλεόραση. Αισθάνομαι  παιδί της»

Η γνώμη σας για τα ριαλιτι επιβίωσης;

Έχω δει κάποια, αλλά δεν θα συμμετείχα, αν εκεί θέλατε να καταλήξετε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνει κάποιος αυτό»

Ίσως ο λόγος να είναι οικονομικός.

«Υπάρχουν και άλλες πολλές δουλειές να κάνει κάποιος, αν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα. Παρ” όλα αυτά, αν κάποιος μπορεί να επιβιώσει σε όλο αυτό, του βγάζω το καπέλο. Εγώ δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ»

Θεατρικά πού θα σας δούμε;

«Συνεχίζω με πολλή αγάπη και χαρά το παιδικό θέατρο. Ανεβάζουμε την παράσταση «Η Αλίκη στη χώρα των ψαριών» του Γιάννη Ξανθούλη που βρίσκεται σε περιοδεία, ενώ από Γενάρη θα ανεβάσουμε και την παράσταση «Χάιντι». Δύσκολο κοινό τα παιδιά; Το δυσκολότερο. Πρέπει ανά πάσα στιγμή να τους εξάπτεις το ενδιαφέρον. Το χειροκρότημα τους πάντως δεν συγκρίνεται με τίποτα, ούτε η χαρά που βλέπουμε στα πρόσωπα τους μετά το τέλος της παράστασης» εξήγησε στο 7μέρεςtv. 

Πηγή: www.gossip-tv.gr