Διαμαρτύρεται ο ΠΑΣ Γιάννινα: "Αλλοίωση αποτελέσματος με Λεβαδειακό"


22-10-2017 15:26

“Διαπράχθηκε για άλλη μία φορά μία κατάφορη αδικία απέναντι στην ομάδα μας” αναφέρει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην ανακοίνωση που εξέδωσε, κατά της διαιτησίας του Τσαμούρη στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα διαμαρτύρεται έντονα για το γκολ που ακυρώθηκε στον Μαυροπάνο, κάνει λόγο για αλλοίωση του αποτελέσματος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή Τσαμούρη.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα

“Στο χθεσινό αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό, διαπράχθηκε για άλλη μία φορά μία κατάφορη αδικία απέναντι στην ομάδα μας, με την ακύρωση ενός υπέροχου goal του Μαυροπάνου στο 73ο λεπτό.

Ο «διαιτητής» του αγώνα Τσαμούρης, ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ διέπρεψε με τα σφυρίγματα του και χωρίς κανένα προφανή λόγο, προχώρησε σε ακύρωση του goal και ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ με τη δικαιολογία του επιθετικού φάουλ από πλευράς του Τζημόπουλου. Η λεκτική του συμπεριφορά για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ απέναντι στο επιτελείο και την ιστορική ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Απόδειξη του πόσο τραβηγμένη ήταν η υπόδειξη του αποτελούν οι αντιδράσεις όλων των δημοσιογράφων, οι οποίοι ακόμα και στη ζωντανή μετάδοση προσπαθούσαν να βρούνε τον λόγο της ακύρωσης του goal.

Δεύτερος και αήττητος ο Λεβαδειακός! «Φωνάζει» ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ευελπιστούμε ότι ο εν λόγω αναξιόπιστος και μη αντικειμενικός διαιτητής δε θα έχει ξανά τη δυνατότητα να δολοφονήσει τις προσπάθειες της ομάδας μας και δηλώνουμε σε όλους ότι δεν θα μας λυγίσουν αυτές οι πρακτικές, ζητώντας και αναμένοντας την παραδειγματική τιμωρία του από τα αρμόδια όργανα.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Η ομάδα και ο αγώνας των ποδοσφαιριστών και του επιτελείου της αποδεικνύεται περίτρανα από την μέχρι τώρα πορεία και απόδοση. Ο κόσμος μας είναι πάντα δίπλα μας και θα αγωνιστεί μαζί μας για να ανεμίζει η σημαία με τον Ταύρο ψηλά όπως της αρμόζει.

Για την ΠΟΛΗ μας και το ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ…»

Πηγή: www.newsit.gr