ΑΕΚ – Λιβάγια: Αντίδραση στην καταγγελία του Ολυμπιακού


22-10-2017 12:39

Την πιθανή τιμωρία του Μάρκο Λιβάγια προσπαθεί να… προλάβει η ΑΕΚ, μετά την καταγγελία του Ολυμπιακού.

Να μην την.. πάθει όπως ο Παναθηναϊκός στην περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέδο (σ.σ.τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για περιστατικό που συνέβη έναν μήνα) θέλει η ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε πριν από μερικές μέρες χτύπημα του Μάρκο Λιβάγια στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ζητώντας την τιμωρία του Κροάτη επιθετικού (απειλείται με 3 αγωνιστικές).

Υπόμνημα για να αντικρούσει τον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με τη “Live Sport”, από την Ένωση έχουν καταθέσει υπόμνημα στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα προκειμένου να αντικρούσει την καταγγελία του Ολυμπιακού.

Από την ΑΕΚ υποστηρίζουν πως ο διαιτητής Τζήλος βρισκόταν σε απόσταση μόλις δύο μέτρων από τους ποδοσφαιριστές και έκρινε πως δεν έπρεπε να υπάρξει κάποια τιμωρία στη φάση. Έτσι, αναφέρεται πως δεν στοιχειοθετείται παράβαση που διέλαθε της προσοχής του ρέφερι.

“Ο διαιτητής είδε, αποφάσισε και εξωτερίκευσε πανηγυρικώς και ρητώς την απόφασή του για κανονική συνέχιση του αγώνα, ανοίγοντας χαρακτηριστικά τα χέρια, και καμία καταγγελία δεν δύναται να θεωρηθεί ουσιαστικά ως αφετηρία για την άσκηση δίωξης κατά του ποδοσφαιριστή μας Μάρκο Λιβάγια”, αναφέρεται στο υπόμνημα της ΑΕΚ, που προσπαθεί να.. προλάβει την τιμωρία του Κροάτη επιθετικού.

Πηγή: www.newsit.gr