Η Ναταλία Γερμανού απαντά… Λέει αλήθειες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;


22-10-2017 10:23

“Πέρασαν πολλά κορίτσια από δοκιμαστικό, όπως η Ευαγγελία Αραβανή που ήταν για κάποιο διάστημα μαζί μας. Η Κωνσταντίνα…”

Η συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Celebrity Travel έκανε αίσθηση, καθώς μίλησε για πολλά και για πολλούς. Μεταξύ αυτών και η Ναταλία Γερμανού.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε πρώτη φορά για τη «μεγάλη» ζωή και την επαγγελματική της ανέλιξη

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε όσα είπε η Κωνσταντίνα και αποκάλυψε αν είναι αλήθεια ή όχι όσα υποστηρίζει για τη γνωριμία τους:

«Οι άνθρωποι αλλάζουν. Ότι έχω να μοιραστώ για τα χρόνια του Alpha, τα χρόνια που ακολούθησαν και το πώς είμαστε σήμερα, τα έχω μοιραστεί με την Κωνσταντίνα γιατί εκείνη αφορούν, δεν αφορούν κανέναν άλλο.

Ποτέ δεν ήρθαμε σε σύγκρουση, ποτέ δεν τσακωθήκαμε, αλλά τον πρώτο χρόνο ήταν λίγο δύσκολο το κλίμα γιατί αισθανόμουν ότι ήταν διαρκώς σε άμυνα, επειδή ίσως ένιωθε ότι εκτός από τον Θέμη που ήταν πάντα πολύ φιλικός μαζί της, οι υπόλοιποι δεν ήμασταν και πολύ φιλικοί. Το παραδέχομαι. Ήμασταν αποστασιοποιημένοι, αυτή είναι η σωστή λέξη.

Πέρασαν πολλά κορίτσια από δοκιμαστικό, όπως η Ευαγγελία Αραβανή που ήταν για κάποιο διάστημα μαζί μας. Η Κωνσταντίνα το είχε κάνει το δοκιμαστικό της από την εκπομπή της Ελένης.

Ήταν ένα φοβισμένο κορίτσι, το οποίο τώρα δεν έχει καμία σχέση. Προϋπήρχε η Κωνσταντίνα στο κανάλι, μου τη σύστησαν σαν ένα πρόσωπο στο οποίο θέλουμε να επενδύσουμε.

Πάντως είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας τώρα, μιλάμε και θα χαρούμε πολύ να την φιλοξενήσουμε και στην εκπομπή».

Πηγή: www.zappit.gr