Κώστας Αρζόγλου: Ξανά στο σανίδι μετά την έξωση


20-10-2017 19:11

Ο Κώστας Αρζόγλου, λύγισε πρόσφατα όταν του έγινε έξωση από τον πολυχώρο Underground,

το θεατρικό «παιδί» του που κατασχέθηκε από ξένο fund λόγω χρεών, ανέβηκε ξανά στο σανίδι κάνοντας πρεμιέρα με την παράσταση «Πώς ν” απαγάγετε έναν τραπεζίτη», στο θέατρο Αλκμήνη.

Στις αρχές του μήνα όπως είχε αποκαλύψει στην «Espresso», ο Κώστας Αρζόγλου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το θέατρό του, στην πλατεία Κοραή, το οποίο είχε δημιουργήσει με πολύ κόποι.

Η αδιαφορία του υπουργείου Πολιτισμού για το θεατρικό στέκι του, που φιλοξενούσε «ψαγμένες» δουλειές, ανάγκασε τον καλλιτέχνη να ζήσει την πιο δύσκολη περίοδο της καριέρας του. Όμως, η προχθεσινή πρεμιέρα του στο θέατρο Αλκμήνη τού έδωσε και πάλι δημιουργική πνοή και, κατά τραγική ειρωνεία, ένα… βήμα να στηλιτεύσει τους τραπεζίτες και τα ξένα funds που του στέρησαν το θέατρό του, με έναν ρόλο κομμένο και ραμμένο για την περίσταση, σαν να παίρνει την «εκδίκησή» του!

Ο θεατράνθρωπος ηγείται ενός θιάσου, σε ένα από τα πιο σημαντικά έργα του ευρωπαϊκού δραματολογίου των τελευταίων χρόνων, το πορτογαλικό δράμα του Armando Nascimento Rosa «Πώς ν” απαγάγετε έναν τραπεζίτη». Το έργο είναι γνωστό και με τον τίτλο «Τα λύτρα» ή «Ο Αγιος Βασίλης των off-shore», τίτλοι με τους οποίους παρουσιάζεται αυτή την περίοδο και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πηγή: www.gossip-tv.gr