Μαρία η άσχημη: Ο Δημήτρης, έξαλλος με τη Χριστίνα, απαιτεί την απόλυσή της


20-10-2017 4:23

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, η Λίλιαν ανακοινώνει πως θα παραιτηθεί μετά από αυτό που αντίκρισε στο γραφείο του Δημήτρη.

Ο Δημήτρης, έξαλλος με τη Χριστίνα, απαιτεί την απόλυσή της. Με τη μεσολάβηση της Μαρίας, η Χριστίνα διατηρεί τη θέση της και ο Αλέξης αναθέτει στον Στεργίου να της κάνει μια απλή σύσταση. Για δικό του όφελος, ο Στεργίου αντιστρέφει τα πράγματα, αυτό, όμως, δεν του βγαίνει σε καλό… Στο ζαχαροπλαστείο, η Αργυρώ καταλαβαίνει το παιχνίδι της Μιράγια και δρα αναλόγως…

Ο Στεργίου, στην προσπάθειά του να εκμεταλλευθεί τη Χριστίνα, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη γροθιά του Τζέρυ, ο οποίος έσπευσε σε βοήθειά της. Η Χριστίνα τον φιλά από ευγνωμοσύνη, πράγμα το οποίο παρερμηνεύεται από τον Τζέρυ, μια που είναι ερωτευμένος μαζί της. Ο Δημήτρης, παρ’ όλο που δεν θέλει, πάει να ζητήσει συγγνώμη από τη Λίλιαν. Δεν τα βρίσκουν όμως και φεύγει. Ο Αλέξης, εντελώς τυχαία, βρίσκεται με την Τερέζα και περνούν τη νύχτα μαζί!.. Το πρωί εκμυστηρεύεται στον Δημήτρη ότι αισθάνεται μεγάλες τύψεις γι’ αυτό που έγινε.

Πηγή: www.gossip-tv.gr