Τον χάσαμε τον πρίγκιπα Χάρι. Η Meghan Markle γνώρισε τη βασίλισσα Ελισάβετ.


19-10-2017 13:21

Φαίνεται πως οι φήμες που θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Meghan Markle να αρραβωνιάζονται θα επιβεβαιωθούν σε λίγο καιρό.

Ο πρίγκιπας Χάρι γνώρισε τη Meghan Markle στη βασίλισσα Ελισάβετ την περασμένη Πέμπτη. Οι τρεις τους πέρασαν μια ώρα μαζί στο παλάτι και συγκεκριμένα στο ιδιωτικό καθιστικό της βασίλισσας. Μια κίνηση που έρχεται να ενισχύσει τις φήμες για επικείμενο αρραβώνα τους.

Από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι εξέδωσε ανακοίνωση πριν από 11 μήνες όταν αισθάνθηκε ότι τα media ήταν ασφυκτικά για τη Meghan Markle, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι πολύ προσεκτικά όταν σχολιάζουν την προσωπική του ζωή.

Ο πρίγκιπας Χάρι όμως φαίνεται να το πηγαίνει πολύ σοβαρά με τη Meghan Markle. Για αυτό και ήθελε να γνωρίσει τη βασίλισσα Ελισάβετ. Η σχέση τους μετρά μόλις 18 μήνες και οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση στα Invictus Games στο Τορόντο.

Η συνάντηση ανάμεσα σε πρίγκιπα Χάρι, Meghan Markle και βασίλισσα Ελισάβετ ήταν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Dailymail, σκόπιμα άτυπη. Ήταν έτσι ώστε να μην υπάρχει μεγάλο άγχος για τη Meghan Markle. Αλλά και για να αποφευχθεί ότι θα διαδοθεί στο παλάτι.

Αφού έφτασαν στην εσωτερική αυλή, πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle μπήκαν στο ιδιωτικό καθιστικό της βασίλισσας Ελισάβετ. Η βασίλισσα είχε επιστρέψει από τις διακοπές της στο κάστρο Balmoral δύο μέρες νωρίτερα.

Από τη συνάντηση έλειπε ο πρίγκιπας Φίλιππος που βρισκόταν στο Sandringham. Πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle έφτασαν εγκαίρως για το τσάι γύρω στις 5 μ.μ. Είναι από τις αγαπημένες ώρες της μέρας για τη βασίλισσα Ελισάβετ που της αρέσει να περνά χρόνο με τα εγγόνια της.

H Meghan Markle δήλωσε ανοιχτά την αγάπη της

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να είχε μιλήσει στη βασίλισσα Ελισάβετ για την κατά 3 χρόνια μεγαλύτερή του ηθοποιό. Είχε προετοιμάσει το έδαφος για συνάντησή τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο Balmoral.

Ο πρίγκιπας Κάρολος φέρεται να είναι εντυπωσιασμένος από την Αμερικανίδα ηθοποιό, με τη δούκισσα της Κορνουάλης να λέει σε μέλος του προσωπικού ότι ήταν πολύ όμορφη και ευχάριστη. Κάτι που εξηγούσε και ο πρίγκιπας Χάρι για τη διάσημη ηθοποιό. Μετά τις σχέσεις του με την Chelsy Dave και την ηθοποιό Cressida Bonas, οι φίλοι του αναφέρουν ότι είναι η πρώτη του ώριμη αγάπη.

Σίγουρα δεν ακολουθούν το πρότυπο των παραδοσιακών βασιλικών ειδυλλίων. Μόλις τον περασμένο μήνα η Meghan Markle πήρε την ασυνήθιστη πρωτοβουλία να εκφράσει δημόσια την αγάπη της για τον πρίγκιπα Χάρι. «Είμαστε ζευγάρι, είμαστε ερωτευμένοι» δήλωσε σε συνέντευξή της στο Vanity Fair.

Πηγή: Dailymail