Βόλος: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος στον Παγασητικό – Η μοιραία βόλτα με κανό και η εξαφάνιση θρίλερ


19-10-2017 11:51

Η εξαφάνιση στον Παγασητικό κόλπο προκάλεσε συναγερμό. Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι της οικογένειας του 59χρονου…

Νεκρός στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μηλίνας και Τρίκερι, εντοπίστηκε ο 59χρονος αγνοούμενος. Τα ίχνη του είχαν χαθεί από το απόγευμα της Τρίτης. Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε από κυβερνήτη σκάφους που συμμετείχε στις έρευνες να επιπλέει σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από την ακτή, ανασύρθηκε από σκάφος του Λιμενικού Σώματος και μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Βόλου, απ’ όπου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της πόλης.

Η εξαφάνιση στον Παγασητικό

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 59χρονος είχε ξεκινήσει για κανό την περασμένη Τρίτη και είχε ώρες να δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα να υπάρξει ανησυχία, να ενημερωθεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου και ακολούθως να σημάνει συναγερμός στον θάλαμο επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας.

Ακολούθησαν έρευνες στη θάλασσα με επιχειρησιακά του Λιμενικού Σώματος και ιδιωτικά σκάφη, στη στεριά με πεζοπόρες ομάδες, μεταξύ των οποίων και εθελοντικές της Μαγνησίας αλλά και από αέρος, με δύο ελικόπτερα, ένα του Πολεμικού Ναυτικού και ένας της 111 Πτέρυγας Μάχης. Οι έρευνες επιβεβαίωσαν τους χειρότερους φόβους της οικογένειας του 59χρονου.

Λίγες ώρες πριν εντοπιστεί νεκρός ο 59χρονος αγνοούμενος ο υπαρχηγός του λιμενικού σώματος, μιλούσε για την πορεία των ερευνών…

Πηγή: e-volos.gr