Κανονικά το κοινωνικό μέρισμα – Ένα δισ. ευρώ θα δώσει η κυβέρνηση


19-10-2017 7:50

Ανώτατη κυβερνητική πηγή ξεκαθάρισε από την Ουάσιγκτον ότι το κοινωνικό μέρισμα με βάση το πλεόνασμα θα δοθεί κανονικά και προσδιόρισε μάλιστα και το ποσό κοντά στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί κανονικά, δήλωσε η ανώτατη κυβερνητική πηγή, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στις ΗΠΑ, στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η πηγή του Μαξίμου το ακριβές ποσό δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, αυτό θα γίνει περί τα τέλη Νοεμβρίου.

Τότε θα υπάρχει πλήρης εικόνα για το υπερ-πλεόνασμα, το οποίο ωστόσο η ίδια πηγή ξεκαθάρισε πως υπολογίζεται ήδη κοντά στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Αν και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τις αντιδράσεις από την πλευρά των δανειστών, καθώς είναι γνωστά και τα μηνύματα από τις Βρυξέλλες που καλούν την κυβέρνηση να προχωρήσει σε μείωση των οφειλών της προς τους ιδιώτες, μετά και από αυτές της δηλώσεις θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι κοινωνικό μέρισμα με κάποια μορφή θα υπάρξει.

Ακόμη από το κυβερνητικό στρατόπεδο δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιοι και π΄λοσα χρήματα θα λάβουν, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει και το με ποιον τρόπο θα δοθεί το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Πηγή: www.newsit.gr