Στέφανος Μιχαήλ: Τον αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης;


18-10-2017 19:10

Ο Στέφανος Μιχαήλ πρωταγωνιστεί στο «Τατουάζ».

Ο ηθοποιός ενημερώνεται για την τηλεθέαση της σειράς και τον χαροποιεί το γεγονός ότι οι τηλεθεατές την έχουν αγαπήσει από την αρχή.

 «Έχω πάρει και τα σημερινά νούμερα και με χαρά βλέπω ότι η δουλειά μας ανταμείβεται από τον κόσμο. Ήταν πάνω από 30%», λέει αναφερόμενος στο «Τατουάζ», τη νέα σειρά του Alpha στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος.

«Αυτό είναι πάρα πολύ θετικό και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με την ίδια ενέργεια. Και στο “Μπρούσκο” παρακολουθούσα τα νούμερα, αν και όταν μπήκα εγώ στη σειρά ήταν ήδη επιτυχημένη. Είχε χτυπήσει και 37% σε κάποια φάση. Ελπίζω και το “Τατουάζ” να έχει την ίδια απήχηση».

Σκέφτεται να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα;  «Δεν το σκέφτομαι ακόμα. Προς το παρόν η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι καλή, στην Κύπρο είναι καλύτερα. Όχι μόνο οικονομικά. Μιλάω για όλο το σύστημα. Στην Ελλάδα είναι τραγικά τα πράγματα και όπως είναι δεν αξίζει να δουλεύεις – και δεν αναφέρομαι μόνο στον χώρο μας. Είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα που λατρεύω, φυσικά αν υπάρξει κάποια αξιόλογη πρόταση, προφανώς και θα το σκεφτώ» δήλωσε στο Big Fish.

Πηγή: www.gossip-tv.gr