Η ζωή της άλλης: Η Έλενα με τον Τζώρτζη πλησιάζουν στο να ολοκληρώσουν τον έρωτά τους


18-10-2017 2:57

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, ο Στέφανος λέει στην Ελπίδα για την υποτροφία στο εξωτερικό και την ρωτάει αν υπάρχει ελπίδα να τα ξαναβρούν μεταξύ τους.

Η Κάτια ρωτάει τον Φάνη γιατί δεν έχει έρθει να τη δει ο Ηλίας. Η Ξένια φοβάται ότι η Κάτια έχει αρχίσει να θυμάται. Οι φόβοι της μεγαλώνουν όταν η Κάτια την ρωτάει αν ξέρει που βρίσκεται το κλειδί από το γραφείο της. Ο Σωτήρης θυμώνει, όταν καταλαβαίνει ότι η Τόνια συνάντησε τον Φάνη, και της απαγορεύει να το επαναλάβει.

 

Η Έλενα με τον Τζώρτζη πλησιάζουν στο να ολοκληρώσουν τον έρωτά τους, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς όπως τα περίμεναν. Ο Μιχάλης με τη Βιβή έρχονται πιο κοντά μετά την περιπέτεια της Θάλειας, που την έστειλε στο νοσοκομείο. Ο Γιάννης, πάλι, ανησυχεί για τον ίδιο λόγο και ζητάει από την Ελπίδα να μεσολαβήσει για να μάθουν τι έγινε. Ο Παναγιώτου αποκαλύπτει στον Στέφανο όσα έμαθε σχετικά με την υποτιθέμενη μητέρα της Ελπίδας.

 

Η Ξένια συναντά τους ανθρώπους, που έψαχνε για να βγάλει από τη μέση την Κάτια. Δεν μπορεί να φανταστεί πόσο επικίνδυνη είναι η συναναστροφή μαζί τους… Έπειτα, μαθαίνει τυχαία ότι ο Στέφανος θα φύγει με υποτροφία για την Αγγλία και κλονίζεται. Πηγαίνει για άλλη μια φορά να τον βρει και να τον πείσει να είναι μαζί, αλλά η άρνησή του την εξαγριώνει. Η Κάτια θυμάται συγκεχυμένα. Συναντά τον Ηλία που προσπαθεί να συγκαλύψει την αλήθεια και να ανταποκριθεί σ” αυτό που η μητέρα του ξέρει γι’ αυτόν.

Πηγή: www.gossip-tv.gr