Σοφία Πριόβολου: Όλα όσα είπε για τον ρόλο της στο «Κόκκινο Νυφικό»


17-10-2017 5:12

Η Σοφία Πριόβολου υποδύεται μια ιδιοκτήτρια ενός ατελιέ νυφικών, η οποία έχει περίεργα γούστα, τα οποία δύσκολα ικανοποιούνται.

Ποια είναι η Πόλυ;

Μια αρκετά εκκεντρική περσόνα. Είναι ιδιοκτήτρια ενός ατελιέ νυφικών την ημέρα.

Και τη νύχτα;

«Τη νύχτα είναι μια γυναίκα εθισμένη σε… περίεργες δραστηριότητες!»

Ο ρόλος αυτός συγκλίνει σε κάτι με τη δική σας προσωπικότητα;

«Τα βίτσια για τα νυφικά! Αστειεύομαι, φυσικά… Νομίζω ότι η Πολύ ζει έντονα και με πάθος κάτι που χαρακτηρίζει και εμένα»

Η ιδιότητα της (σύμφωνα με το δελτίο τύπου για τη σειρά) είναι «βιτσιόζα ιδιοκτήτρια ενός οίκου νυφικών». Εξηγήστε το παρακαλώ…

«Η Πολύ έχει ιδιαίτερα γούστα και μάλλον δύσκολα ικανοποιείται. Τα βίτσια της θα τα δούμε να ξεδιπλώνονται σταδιακά, από επεισόδιο σε επεισόδιο»

Ερωτεύεται τον Όμηρο ή κατά κάποιον τρόπο τον εκμεταλλεύεται;

«Τον ερωτεύεται, αλλά ούτε κι αυτή ξέρει πώς»

Είναι ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ο ιδανικός τηλεοπτικός παρτενέρ;

«Αναμφίβολα»

Λόγω της πείρας του, έχει προσπαθήσει να σας δώσει τις συμβουλές του;

«Είναι πολύ υποστηρικτικός, πολύ καλός και άμεσος ηθοποιός. Βοηθάει το συμπρωταγωνιστή του, ακόμα και όταν ο ίδιος δεν παίζει σε μια σκηνή. Είναι εξαιρετικός συνεργάτης»

Τι στοιχεία έχετε λάβει από τον Ανδρέα Γεωργίου και πώς είναι το κλίμα στα γυρίσματα;

«Με τον Αντρέα Γεωργίου είναι η πρώτη μας συνεργασία και αισθάνομαι πραγματικά τυχερή. Είναι πολύ ταλαντούχος, ευφυέστατος σκηνοθέτης, με τρομερές ιδέες και χιούμορ. Μας αφήνει ελευθερίες να δημιουργήσουμε ως ηθοποιοί, αλλά παράλληλα γνωρίζει πώς να κατευθύνει σωστά έναν ηθοποιό. Όσο για το κλίμα… Φανταστείτε ότι πηγαίνω σε γυρίσματα ακόμα και όταν δεν παίζω» εξήγησε στον Τηλεθεατή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr