Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Σοκαρισμένη η Ντόρα Μπακογιάννη.


12-10-2017 21:35

Είναι η στιγμή που η Ντόρα Μπακογιάννη μαθαίνει on air ότι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε. Το βίντεο από την εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μέσα στο δικηγορικό του γραφείο, στο κέντρο της Αθήνας. Η είδηση της μαφιόζικης δολοφονίας συγκλόνισε την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία έμαθε την σοκαριστική είδηση στον «αέρα» του Epsilon tv!

Μιχάλης ΖαφειρόπουλοςΗ Ντόρα Μπακογιάννη με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο / Φωτογραφία από: Facebook

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Σοκαρισμένη η Ντόρα Μπακογιάννη

Είναι η στιγμή που η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πληροφορείται για την στυγερή δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου. Και μάλιστα αυτό γίνεται on air!

click4more

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Τον εκτέλεσαν λίγες μέρες μετά από τα γενέθλια του

Η Ντόρα Μπακογιάννη βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο τηλεοπτικό πλατό του Epsilon tv. Συγκεκριμένα στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Το Live News μετέδιδε πρώτο εκείνη την στιγμή την σοκαριστική είδηση. Η Ντόρα Μπακογιάννη συνομιλούσε με τον Νίκο Ευαγγελάτο για την πολιτική κατάσταση της χώρας. Μέχρι που η είδηση «έσκασε».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μοιάζει σαστισμένη και μόνο στο άκουσμα πως υπάρχει μια πολύ σοβαρή είδηση. Στα πλάνα φαίνεται να κοιτά απορημένη δεξιά κι αριστερά.

«Νίκο, δυστυχώς ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ο ποινικολόγος των Αθηνών…«. Αυτή τη φράση μόνο πρόλαβε να πει ο δημοσιογράφος της εκπομπής, όταν η Ντόρα Μπακογιάννη αναφώνησε: «Παναγία μου«!

Φράση που επανέλαβε όσο η τηλεοπτική εκπομπή μετέφερε την είδηση. Αμέσως μετά ζήτησε πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του. Εκείνη την στιγμή δεν είχε επιβεβαιωθεί ακόμη το τραγικό του τέλος…

«Πέστε μας πώς είναι! Σε ποιο νοσοκομείο είναι;» ρωτούσε ξανά και ξανά, φανερά σοκαρισμένη! Δεδομένης της δολοφονίας του συζύγου της, Παύλου Μπακογιάννη, το 1989, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς το σοκ που υπέστη η Ντόρα Μπακογιάννη μαθαίνοντας την είδηση της δολοφονίας στον τηλεοπτικό αέρα.

Εκτέλεση Μιχάλη Ζαφειρόπουλου: Σοκαρισμένη η οικογένειά του

Αξίζει να σημειωθεί πως αμέσως μετά η βουλευτής της ΝΔ αποχώρησε από το πλατό, φανερά συγκλονισμένη…

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής

Πηγή: www.newsit.gr