Αλέξης Τσίπρας: Πανικός στο Twitter για το F16.


12-10-2017 17:07

Ο Αλέξης Τσίπρας “πέταξε” με F16. Είδηση που μετέτρεψε αυτόματα την μετατροπή της πιθανότητας για “πάρτυ” στο Twitter σε… μαθηματική βεβαιότητα!

Ιστορία έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έγινε ο τρίτος πρωθυπουργός που «πέταξε» με F16. Ελευθέριος Βενιζέλος και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης οι δύο… προκάτοχοί του στην θέση του μαχητικού!

click4more

Αλέξης Τσίπρας: Πιλότος σε F16 – Μια ώρα πτήση πάνω από το…

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε σήμερα στην 110 πτέρυγα μάχης και επιβιβάστηκε σε ένα F16, αφού πρώτα ενημερώθηκε σχετικά.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στις 09:00 το πρωί στην 110 πτέρυγα μάχης στην Λάρισα. Εκεί, έγιναν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για την περίφημη πτήση. Προηγήθηκαν φυσικά οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, αλλά και όλοι οι έλεγχοι ασφαλείας.

Και όλα ήταν έτοιμα! Πάνω στο F16 ήταν γραμμένο το όνομα Αλέξης Τσίπρας, στα αγγλικά βέβαια. Ο πρωθυπουργός εντυπωσιασμένος ανέβηκε την σκάλα για να μπει στο F16, φόρεσε την ειδική κάσκα και έδειξε έτοιμος για την πτήση.

Ο Αλέξης Τσίπρας πέταξε για μία ολόκληρη ώρα πάνω από το Αιγαίο. Συγκεκριμένα πάνω από την Σύρο, την Λήμνο, τον Αη Στράτη και το Άγιο Όρος.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για μια μοναδική εμπειρία, μια εμπειρία ζωής και εξήρε τον επαγγελματισμό των πιλότων.

F16

Τσίπρας

F16 + Τσίπρας = Χαμός στο Twitter!

Όπως είναι λογικό, πάντως, στο Twitter έγινε ο κακός χαμός! Δε συμβαίναι κάθε μέρα ένας Έλληνας πρωθυπουργός να… δαμάζει τους αιθέρες. Το hastag #F16 έγινε… εν ριπή οφθαλμού πρώτο trend κι έχει… καρφωθεί σε αυτή τη θέση για ώρα!

Δείτε μερικές από τις -χιλιάδες πραγματικά- αναρτήσεις

 

Πηγή: www.newsit.gr