ΠΑΟΚ: "Σενάριο – βόμβα" με Μάρκους Μπεργκ.


12-10-2017 10:21

Έντονη φημολογία θέλει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να είναι έτοιμη να ξεκινήσει επαφές για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ. Πως εμπλέκεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο συγκεκριμένο “σενάριο”…

Δημοσίευμα της “Sport Day” αναφέρει πως η πλευρά του ΠΑΟΚ σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ.

Η πιθανή αποχώρηση Πρίγιοβιτς μπορεί να φέρει τον Μπεργκ

Η εφημερίδα εμπλέκει στο συγκεκριμένο “σενάριο” τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, δεν σταματά να “πυροβολεί” τα αντίπαλα δίχτυα και εμφανίζεται να έχει μπει στο “στόχαστρο”… μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο“δικέφαλος του Βορρά” κάνει ήδη σκέψεις για τον αντικαταστάτη του Πρίγιοβιτς, σε περίπτωση πώλησης του (η ρήτρα του είναι στα 10 εκατ.), αν και ακόμα δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση στα γραφεία του.

Όπως αναφέρει η “Sport Day”, ο μεγάλος στόχος του Ιβάν Σαββίδη για τη… διάδοχη κατάσταση, είναι ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος δεν έχει πολύ καλή παρουσία στην Αλ Αΐν.

Να θυμίσουμε πως ο Μπεργκ είχε μπει στο στόχαστρο του κ. Σαββίδη και στο παρελθόν, την περίοδο που ο Σουηδός ήταν στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: www.newsit.gr