Επιστροφή στο infotainment για τον Νίκο Μάνεση


25-09-2017 23:08

Ο Νίκος Μάνεσης μιλά για τη νέα εκπομπή του, που «παντρεύει» την τηλεόραση με το διαδίκτυο.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής φέρνει φέτος στη μικρή οθόνη τη νέα γενιά της εναλλακτικής ενημέρωσης, η οποία βάζει την τηλεόραση στο διαδίκτυο και κερδίζει τους νέους και τις νέες του internet.

Στόχος της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον Alpha είναι να «διεκδικήσει την προσοχή των τηλεθεατών κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 10.00 έως τις 13.00», όπως αναφέρει στην «Espresso» ο παρουσιαστής της, ο οποίος ύστερα από 18 χρόνια επιστρέφει στο infotainment μοντέλο εκπομπής και το χαίρεται πολύ.

Τι δεν αντέχει πλέον στη χώρα μας και πού θα εστιάσει η εκπομπή του τη φετινή σεζόν; «Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι ο οικογενειάρχης που δεν έμπλεξε με τη φούσκα του Χρηματιστηρίου, που δεν φεσώθηκε με πιστωτικές κάρτες για να πάρει ακριβά αμάξια και να κάνει χλιδάτες διακοπές πρέπει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ του σε πέντε δόσεις και όσοι έζησαν την πολυτελή ζωή τους έχουν ευκαιρίες αποπληρωμής αρκετών δόσεων. Μεγάλη αδικία. Πραγματικά, γιατί τιμωρείται έτσι ο συνετός πολίτης, που αγόρασε ένα σπίτι με τον μόχθο του και τώρα το πληρώνει σαν να μένει σε ενοίκιο; Τα χρόνια που θα έρθουν θα γίνουν δυσκολότερα, αν οι πολιτικοί στη χώρα μας δεν κατανοήσουν ότι με την υπερφορολόγηση των μισθωτών και των συνταξιούχων δεν θα βγούμε ποτέ από τα Μνημόνια».

Πηγή: www.gossip-tv.gr