Μπαράζ ανακοινώσεων για το ζεϊμπέκικο του Κουρουμπλή


25-09-2017 20:48

Ο κακός χαμός επικρατεί εδώ και λίγες ώρες με αφορμή το βίντεο που δημοσιεύτηκε και δείχνει το ζεϊμπέκικο του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην υποτιθέμενη γιορτή του ιδιοκτήτη της “Αγίας Ζώνης ΙΙ”. Μπαράζ ανακοινώσεων από όλες τις πλευρές ενώ τα λεγόμενα του υπουργού Ναυτιλίας υποστήριξε τόσο ο δήμαρχος Περάματος όσο και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας.

Ο δήμαρχος Περάματος εξέδωσε μία οργισμένη ανακοίνωση για το περιστατικό, κάνοντας λόγο για πολιτική αλητεία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του δημάρχου Περάματος έχει ως εξής:

«Διαψεύδω κατηγορηματικά το φερόμενο ως γεγονός, ότι ο Υπουργός  Εμπορικής Ναυτιλίας κ.Παν.Κουρουμπλής ,παρευρέθη σε ιδιωτική εορτή πλοιοκτήτη.

Το βίντεο που έχει αναρτηθεί στα  PAPAROLITIKA.gr είναι από Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας στην οποία παρευρισκόμουν ως προσκεκλημένος μαζί με τον Υπουργό και πολλούς άλλους επίσημους προσκεκλημένους.

Κατά τη γνώμη μου μία τέτοια πρακτική , είναι  όχι μόνο ψευδής και δημοσιογραφικά αντιδεοντολογική , γιατί μόνο ως πολιτική αλητεία μπορεί να χαρακτηρισθεί».

Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας: «Εμείς διοργανώσαμε την εκδήλωση»

Για διαστρέβλωση της πραγματικότητας κάνει λόγο ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας , σχετικά με το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να χορεύει ζεϊμπέκικο σε κέντρο διασκέδασης, παρουσία του ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ = Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Ο Σύνδεσμος των εκατοντάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας διαμαρτύρεται με το πιο ηχηρό τρόπο για την κατάφωρη στρέβλωση της πραγματικότητας που επιχειρείται από τα Παραπολιτικά προκειμένου να σπιλώσουν και να εξοντώσουν πολιτικές προσωπικότητες και να προωθήσουν τους αναμολόγητους στόχους τους.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, το σωματείο μας Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ. διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση στο κέντρο ΑΜΜΟΣ στην Λ. Ποσειδώνος. Στην εκδήλωση όπως συνηθίζουμε καλούμε τον εκάστοτε υπουργό Ναυτιλίας, τους Δημάρχους της ευρύτερης περιοχής Πειραιά ,με τους οποίους βρισκόμαστε και συνεχή συνεργασία για τα προβλήματα κλάδου. Στην φετινή μας εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του ο νυν υπουργός κος Κουρουμπλής.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι η αισχρή διαστρέβλωση της πραγματικότητας δηλητηριάζει την κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας και αναδεικνύει την ποταπότητα αυτών που μετέρχονται με τέτοια μέσα και μεθόδους. Το δε βίντεο με τον χορό του υπουργού προέκυψε μετά από την ανταπόκριση του υπουργού στο κάλεσμα του προέδρου του Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ να τιμήσει την εκδήλωσή μας με έναν χορό».

Πηγή: www.newsit.gr