Στήριξη Καμίνη σε Αλιβιζάτο: Δεν αποτελεί πρόβλημα η καθυστέρηση λίγων εβδομάδων


24-09-2017 17:36

Θετικός εμφανίζεται ο Γιώργος Καμίνης, σε σχέση με άλλους υποψηφίους για την ηγεσία του φορέα της Κεντροαριστεράς, στο ενδεχόμενο καθυστέρησης για την ανάδειξη ηγεσίας. Ο Δήμαρχος Αθηναίων μάλιστα τονίζει πως είναι έτοιμος για σύσκεψη των υποψηφίων χωρίς δεύτερες σκέψεις και προσκόμματα, όπως λέει.

«Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να επιλύσουμε τα θέματα αυτά. Θέση μας είναι ότι, προκειμένου να διασφαλιστούν συνθήκες αδιάβλητης και ανοιχτής διεξαγωγής των εκλογών, δεν θα αποτελέσει πρόβλημα η καθυστέρηση ολίγων εβδομάδων», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του για τα όσα ζητά η επιτροπή Αλιβιζάτου με επιστολή της.

Σημειώνει επίσης πως «θα είναι χρήσιμη η συμβολή και εκείνων, κομμάτων ή πολιτικών κινήσεων, που συμμετέχουν εξαρχής στο εγχείρημα».

Ο κ. Καμίνης αναφέρει ακόμη ότι όλοι έχουν υποχρέωση να ανταποκριθούν στο κάλεσμά των δημοκρατικών πολιτών .«Να τους πείσουμε ότι αυτό που συμβαίνει είναι μία δική τους μεγάλη δημοκρατική διαδικασία και όχι μία διαδικασία που αφορά λίγους, οι οποίοι, με διάφορα προσχήματα, επιδιώκουν να καθηλώσουν την προσπάθεια στα μέτρα τους.

Είναι στοιχειώδης υποχρέωσή μας να συνδράμουμε την επιτροπή Αλιβιζάτου, ακόμη και αν υπάρχουν διαφορετικές γνώμες στα επιμέρους ζητήματα», τονίζει.

Πηγή: www.newsit.gr